Gemeente Gaasterlân-Sleat


Aanbesteding inburgering

Blik op werk2.gif

Acht gemeenten in Zuidwest Fryslân werken in het kader van de aanbesteding inburgering samen. Dit betreffen de gemeenten Bolsward, Gaasterlân-Sleat, Lemsterland, Littenseradiel, Nijefurd, Sneek, Wûnseradiel en Wymbritseradiel. Sneek en Wymbritseradiel werken samen op het gebied van lokale sociale zekerheid. De overige 6 gemeenten hebben de uitvoering van de inburgering ondergebracht bij de Intergemeentelijke Sociale Dienst Zuidwest-Fryslân (ISD Zwf).

De acht gemeenten hebben in samenwerking de aanbesteding vorm gegeven. De aanbesteding richt zich op de inkoop van trajecten / producten in het kader van inburgering.

Deze aanbesteding krijgt de vorm van een openbare aanbesteding en wordt gepubliceerd op de website van de Stichting Blik op Werk, de websites van de betrokken acht gemeenten en in de regionale dagbladen, de Leeuwarder Courant en het Friesch Dagblad.

Belangstellenden kunnen het bestek met de aanwijzingen voor deze aanbesteding vinden op de websites van de hiervoor genoemde gemeenten, de Intergemeentelijke Sociale Dienst Zuidwest-Fryslân en www.blikopwerk.nl. Belangstellenden kunnen hierop inschrijven voor 20 mei 2009 14:00 uur.