Gemeente Haaksbergen


Project computers voor minima met kinderen
15-04-2009 Project computers voor minima met kinderen De gemeente Haaksbergen heeft in de eerste week van april, door middel van een onderhandse aanbesteding, een drietal Haaksbergse bedrijven uitgenodigd om een offerte uit te brengen in verband met de aanschaf van computers en randapparatuur.

De apparatuur is bestemd voor inwoners met een inkomen tot maximaal 115 procent van de bijstandsnorm met kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 17 jaar. In de maanden mei en juni zal de gemeente een oordeel vormen over de binnengekomen offertes en bekendmaken welk bedrijf de opdracht zal krijgen.

Binnenkort zal iedereen die voor dit project denkt in aanmerking te komen, in de gelegenheid worden gesteld zich hiervoor aan te melden. Hiervoor moet een aanvraagformulier ingevuld en opgestuurd worden. Inwoners die al een uitkering van de gemeente ontvangen zullen hierover persoonlijk benaderd worden.

Door middel van perspublicaties zullen ook andere geĂŻnteresseerden op de hoogte worden gebracht van de mogelijkheid een aanvraag in te dienen. Het is de bedoeling dat de mensen die hiervoor in aanmerking komen voor de start van het nieuwe schoolseizoen over de nieuwe computerapparatuur kunnen beschikken.