Politie Utrecht

Persberichten Heuvelrug, 11.00 uur

Utrecht, 15-04-2009

Overval

DRIEBERGEN-RIJSENBRUG- Op maandagochtend werd een overval gepleegd op een bedrijf. Omstreeks 09.15 uur kreeg de politie de melding dat er een overval was gepleegd bij een bedrijf aan de Langbroekerdijk. Even daarvoor waren 3 mannen, 2 blanke en een met licht getinte huidskleur, het terein opgekomen en bedreigde de 48-jarige man uit Driebergen met een vuurwapen en vroegen om geld. Nadat ze een geldbedrag hadden gekregen verdwenen zij weer. De mannen zijn gevlucht in een zilvergrijze auto die er schoon uitzag. Deze auto reed weg over de Rijsenburgselaan.

De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen via 0900-8844, district Heuvelrug.

Geslotenverklaring

RHENEN/ACHTERBERG- Op dinsdag werd van 07.45 uur tot 08.45 uur werd een controle gehouden op de geslotenverklaring aan de Zijdvang en de Maatsteeg. In totaal werden 20 bekeuringen uitgeschreven.

Rijden op gestolen fiets

DOORN- Op dinsdagmiddag werd een jongen aangehouden omdat hij op een gestolen fiets reed. Omstreeks 13.30 uur zagen agenten een 14-jarige jongen uit Driebergen op een fiets rijden aan de Driebergsestraatweg. Het slot van de fiets bleek te zijn opengebroken en het framenummer was ook weggehaald. De jongen werd voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.

Brand in winkel

VEENENDAAL-Op woensdagochtend ontstond er brand bij een bedrijf. Omstreeks 03.00 uur kregen politie en brandweer de melding dat er brand was bij een bedrijf aan de Zandstraat. De brandweer bluste de brand bij de voordeur. Onderzoek heeft uitgewezen dat er sprake is van brandstichting en de politie heeft de zaak in onderzoek.Getuigen wordt verzocht te bellen met 0900-8844, Heuvelrug.