Sanoma Uitgevers

aanleveren

Sanomas advertentieportal is nu live.

---

15.04.09

Vanaf vandaag kan bij Sanoma Uitgevers advertentiemateriaal geheel digitaal worden aangeleverd via www.sanoma-adverteren.nl/aanleveren. 24 uur per dag, 7 dagen per week. De certified pdfs zijn na online technische en administratieve controle direct beschikbaar voor de betreffende redacties. Een ander groot voordeel: cds branden en koerierskosten zijn verleden tijd.

Sanomas advertentieportal gaat van start na een uitgebreide pilot van drie maanden. Daaraan deden de mediabureaus GroupM, Initiative en BrandConnection mee. Zij hebben de portal ervaren als vriendelijk in gebruik en vonden dat de stappen in het uploadproces snel en eenvoudig konden worden doorlopen.

Efficiënt en besparend
"Simpel, snel, efficiënt, kosten en tijd besparend," is het oordeel van Arjan Meijer, operations director van GroupM, over de portal. "Sanoma's online advertentieportal geeft Initiative en BrandConnection een instrument in handen waarmee we onze klanten nóg beter van dienst kunnen zijn, reageert Patrick Hulsebos, media operations manager van Initiative Group. Het is sneller, flexibeler en de kans op fouten is tot nul gereduceerd. In de service aan onze klanten zijn dat zeer belangrijke elementen."

Lang gekoesterde wens
Sanoma Uitgevers streeft continu naar optimale dienstverlening aan haar klanten, aldus Ruud Bijl, manager Advertising Care van Sanoma. Met de livegang van onze advertentieportal gaat een lang gekoesterde wens in vervulling. Van zowel onze klanten als van Sanoma Uitgevers.

Geïntegreerde oplossing
Verschillende uitgeverijen bieden al online aanlevermogelijkheden. Bij ons heeft het iets langer geduurd omdat wij, samen met onze leverancier Penthion Media Technologies, hebben gezocht naar een geïntegreerde oplossing met onze back-office systemen. En dat hebben wij nu gerealiseerd. De pilot met onze klanten heeft ons geholpen om de portal zoveel mogelijk op de wensen en behoeften van onze klanten af te kunnen stemmen.