Trends in de creatieve industrie GOC presenteert nieuw trendrapport

15/04/2009 12:35

Colo, Samenwerkende Kenniscentra voor Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven

Het jaarlijks verschijnende trendrapport voor de creatieve industrie is gepubliceerd onder de titel "Nieuwe sterren schitteren". Dit mooi uitgevoerde boekje zoomt in op de kersverse deelnemers aan de zich steeds verbredende creatieve industrie. In de nu economisch gesproken onzekere tijd, zien de onderzoekers van Kenniscentrum GOC toch enkele nieuwe tendensen.

Deze publicatie geeft inzicht in actuele en te verwachten ontwikkelingen in de branche. Het rapport maakt duidelijk dat de creatieve industrie een economische motor van groeiende betekenis is. Kunst, cultuur, entertainment en media zijn een belangrijke sector voor de Nederlandse economie geworden. Ze zorgen voor innovatie, werkgelegenheid en toegevoegde waarde. De creatieve industrie sluit ook naadloos aan bij het streven om van Nederland een kenniseconomie te maken. Onderwijs speelt daarin een cruciale rol.

Het rapport is gratis te downloaden of te bestellen voor 20 Euro via de onderstaande link. Leden van KVGO, NDP of VRN kunnen gratis een gedrukt exemplaar aanvragen. Klik hier om het rapport als PDF te downloaden of een gedrukt exemplaar te bestellen.






Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie,