Politie Utrecht

Persberichten Rijn & Venen, 11.55 uur

Utrecht, 15-04-2009

Gewapende overval

WOERDEN Op dinsdag 14 april werd een gewapende overval op een juwelier gepleegd. Vier verdachten werden kort na de overval aangehouden. Eén van hen was lichtgewond.

In de loop van woensdagmiddag 15 april verschijnt er hier een persbericht over de overval.

Kop-staart

MONTFOORT Op dinsdag 14 april botsten drie autos op elkaar. Twee inzittenden werden voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 16.30 uur reed een 26-jarige man uit Benschop met zijn bestelauto over de Willeskop, komende uit de richting van Oudewater. Voor hem reed een 30-jarige man uit Vleuten met een bestelauto en daarvoor een 44-jarige man uit Den Bosch, eveneens in een bestelauto.

De Boschenaar moest remmen voor het overige verkeer. De Vleutenaar zag dit op tijd en stopte ook. De Benschopper zag dit echter te laat, botste tegen de Vleutenaar, die door de kracht van de aanrijding tegen de Boschenaar werd gedrukt.

De 30-jarige man uit Vleuten en zijn 22-jarige IJsselsteinse passagier hadden veel pijn in hun nek. Beiden werden voor onderzoek per ambulance naar het Hofpoortziekenhuis in Woerden gebracht.

Kettingbotsing

LOENEN AAN DE VECHT Op dinsdag 14 april botsten een vrachtauto en drie autos op elkaar.

Rond 15.45 uur reed een 42-jarige vrachtwagenchauffeur uit Almere over de Rijksstraatweg, komende uit de richting van Loenen en gaande in de richting van Provinciale weg N201. Voor hem reed een 34-jarige man uit Hilversum met een bestelauto, daarvoor een 40-jarige automobiliste uit Loenen aan de Vecht en daarvoor een 38-jarige automobiliste uit Vreeland.

De autos die voor de vrachtwagen reden, remden voor een langzaam rijdende tractor. De vrachtwagenchauffeur zag dit te laat en botste tegen de Hilversummer. Hij botste daardoor tegen de Loenense en zij op haar beurt tegen de Vreelandse. De Loenense automobiliste is met vooralsnog onbekend letsel per ambulance naar het AMC in Amsterdam gebracht.