Politie Gelderland-Zuid

Doorgereden na ongeluk

Nijmegen, Malden, 15-04-2009 o Dinsdagavond omstreeks 20.00 uur hebben agenten een 29-jarige man uit Ede aangehouden. De man zou zijn doorgereden nadat hij op het Takenhofplein in Nijmegen tegen een lantaarnpaal was aangereden. Rond diezelfde tijd werd in Malden een 56-jarige vrouw aangehouden om dezelfde reden, namelijk doorrijden na een ongeval.

In Nijmegen zagen surveillanten op het Takenhofplein iets in het water vallen. Op het plein stond een auto stil. De agenten zagen dat de man weer in zijn auto stapte en in de richting reed van de Schuijlenburgweg. Zij zijn achter hem aangereden en hebben de man aangehouden voor het verlaten van een plaats van ongeval zonder daarbij zijn identiteit achter te laten. Bij nader onderzoek bleek dat de 29-jarige man op het plein tegen een lantaarnpaal was gereden. Hierbij was het verlichtingsgedeelte naar beneden in het water gevallen. De politie maakte proces-verbaal op.

Malden

Op de hoek van de Dominicanenstraat en de Berg en Dalseweg in Nijmegen veroorzaakte een 56-jarige vrouw uit Malden een aanrijding met een geparkeerde auto, waarna zij vervolgens wegreed. Enkele honderden meters stopte ze om haar eigen auto te controleren. Getuigen van het ongeluk schreven haar kenteken op en hebben de politie geïnformeerd. Deze zijn naar haar huis gegaan in Malden. Daar hebben ze de vrouw aangehouden en overgebracht naar het bureau. De vrouw mocht later die avond, met een proces-verbaal, weer naar huis.

(15)

Laatst gewijzigd 15-04-2009 13:18 | © Regio Gelderland-Zuid |