Gemeente Bernheze


Servicenormen van de gemeente

Wat kunt u van ons verwachten?

Als u met de gemeente Bernheze contact opneemt, dan mag u iets van ons verwachten. Wat dat is, kunt u lezen in een onlangs uitgebrachte brochure met onze servicenormen. In deze brochure staat welke afspraken er zijn gemaakt over onze dienstverlening. U mag ons houden aan deze afspraken.

Wat staat erin
In het handvest staat hoe u ons kunt bereiken, maar ook hoe wij met u communiceren. De belangrijkste algemene servicenormen zijn opgenomen, zoals de openingstijden van het gemeentehuis en van de milieustraat. Ook kunt u lezen wat de afhandelingtermijnen van veelgevraagde producten van de gemeente zijn. Hoe lang duurt het bijvoorbeeld voordat u antwoord krijgt op uw aanvraag voor een bouwvergunning of nieuw paspoort.

Als we ons niet aan de afspraken houden, kunt u, afhankelijk van de ernst van onze nalatigheid, naast excuses een bos bloemen van het college van burgemeester en wethouders verwachten.

Waar verkrijgbaar
De brochure is verkrijgbaar in het gemeentehuis, bij de bibliotheken en bij de culturele centra in alle kernen. U kunt ook op onderstaande link klikken.

Uw mening telt
Omdat het altijd beter kan, vragen wij u ons te informeren als er iets niet goed gaat. Ook suggesties ter verbetering van onze dienstverlening zijn welkom.

Kwaliteitshandvest en servicenormen

Adresgegevens

Bezoekadres: De Misse 6,
5384 BZ Heesch
Postadres: Postbus 19,

5384 ZG Heesch
gemeente@bernheze.org
Tel. (0412) 45 88 88
Fax (0412) 45 46 35