ABVAKABO FNV

`I love crisis'

Nederlanders zijn crisismoe. Niet omdat de onzekerheid over de toekomst hen parten speelt, of omdat ze bang zijn voor hun baan. Nee, Nederlanders ergeren zich het meest aan alle negatieve berichten in de media.

Het is zelfs zo erg dat degenen die de crisis (nog) niet in de portemonnee voelen, zich afvragen of er eigenlijk wel echt iets aan de hand is en of de crisis ons niet aangepraat wordt. Op internet zijn inmiddels tal van discussies losgebarsten waarin steen en been wordt geklaagd over al het pessimisme: `Het lijkt wel of ik niet meer mag lachen. Zodra ik de tv of radio aanzet, hoor ik alleen serieuze stemmen die waarschuwend melden dat alles alleen maar erger wordt.'

Ook het reclamebureau Alterego had meer dan genoeg van de crisis en maakte een `I love crisis-site'. Deprimerende koersdalingen, massa-ontslagen en apocalyptische doemscenario's blijven je bespaard. Op ilovecrisis.nl vind je leuke columns, het goede crisisnieuws en lekkere tips zoals goedkope crisiswijntjes. Een site die - crisis of niet - de moeite van het bekijken waard is en waar je zeker een glimlach van krijgt.