ABVAKABO FNV

Wat is het geheim van `goedgenoegmoeders'?

Supermama's hebben het lijf van een twintigjarige, dotjes van kinderen, een waanzinnige baan, hun huis is altijd op orde en om zes uur staat steevast een heerlijke, biologische maaltijd op tafel. Alleen... Supermama's bestaan niet!

Als je soms om je heen kijkt, lijkt het alsof iedereen gezin en werk met het grootste gemak weet te combineren. Iedereen, behalve jij. Toch is dat niet zo. Steeds meer vrouwen hebben er schoon genoeg van om elke dag te rennen en vliegen. Ze willen tijd voor zichzelf, tijd om te genieten van de kinderen en tijd om weer plezier te hebben in een baan. Met andere woorden: de balans moet terugkomen!

mama In Actueel nummer 5 zijn tien exemplaren verloot van `Exit supermama's, tijd voor de goedgenoegmoeders', het boek van Denise Hulst en Sjoukje van de Kolk. Het onderwerp leeft, onder vrouwen, getuige de overweldigende hoeveelheid reacties om in aanmerking te komen voor dit boek. Graag hoort de redactie van Actueel de verhalen van `goedgenoegmoeders'. Hoe zorgen zij voor balans in hun leven? Hoe combineren ze werk en gezin en wanneer hebben zij het eeuwige streven naar perfectie losgelaten? Wil je dat jouw verhaal andere moeders inspireert of heb je waardevolle tips, mail het naar en maak kans op een bioscoopbon! Vergeet niet je adresgegevens achter te laten.

Sluitingsdatum 23 april 2009