RTL Group

RTL 5-nieuwkomer Take Me Out regelrechte hit

Het RTL 5-flirtprogramma Take Me Out, gepresenteerd door Eddy Zoëy, is een regelrechte hit. Sinds de start van de dagelijkse show op 9 maart jongstleden laat het programma een onophoudelijke stijgende lijn zien in de RTL 5-doelgroep 20-34 jaar, met als voorlopig hoogtepunt de uitzending van afgelopen donderdag, die een marktaandeel van maar liefst 23,6% behaalde. Hiermee is Take Me Out één van de meest favoriete programmas bij kijkers in de leeftijd van 20-34 jaar.

In Take Me Out staat telkens één single man in een liefdesarena tegenover dertig aantrekkelijke en beschikbare dames. Gedurende enkele rondes wordt steeds meer over hem bekend. Het doel van de single guy is om zoveel mogelijk vrouwen zo lang mogelijk te blijven boeien zodat hij uiteindelijk uit een groot aantal overgebleven ladies zijn date kan kiezen. Keer op keer wordt de eerste indruk op de proef gesteld in een kat en muis-spel tussen dertig vrouwen en één man

RTL 5, elke doordeweekse dag, tussen 19.30 en 19.55 uur. Website: rtl.nl/takemeout

---

Noot aan de redactie: Fotomateriaal wordt direct achter dit bericht nagestuurd door RTL Nederland Mediadocumentatie, (035) 6718 553. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Susanne Kolfschoten, RTL Nederland communicatie via tel. 035-671 8878 of via susanne.kolfschoten@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.persdienstrtlnederland.nl bezoeken.