Opleidingssubsidies - Juist nu

15/04/2009 15:58

Branche Bureau Mode

De mode- en sportdetailhandel voelt ook de effecten van de economische crisis. Overkoepelende organisaties werken er hard aan om de negatieve effecten tegen te gaan. Nuttige initiatieven die werkgevers en werknemers in de mode- en sportdetailhandel een steuntje in de rug geven.

Ook investeren in de toekomst is van belang om de kredietcrisis het hoofd te bieden. Vooral in tijden van economische teruggang is het verhogen en hoog houden van de kwaliteit van het personeel in de winkel een belangrijk middel om deze periode beter door te komen. Door het stimuleren van gerichte scholing voor werknemers is dit te behalen. Branche Bureau Mode (BBM) geeft informatie over scholingsmogelijkheden en verzorgt de uitvoering van de subsidieregeling voor onderwijs in de mode- en sportdetailhandel. Zo kunnen werknemers doorgroeien en zien werkgevers de professionaliteit binnen hun winkel toenemen. Een effectieve en kostenefficiƫnte manier om de kredietcrisis te lijf te gaan!

Branche Bureau Mode (BBM) is het adres voor subsidies voor opleidingen in de mode- en sportdetailhandel. Alle werkenden in een modezaak kunnen, mits aangesloten bij de CAO voor de mode- en sportdetailhandel, subsidie aanvragen.





http://www.bbmode.nl