Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Bergen op Zoom , 15-04-2009

Man aangehouden voor stalking

ROOSENDAAL: De politie hield woensdagochtend een 35-jarige man uit Roosendaal aan op verdenking van stalking. De man zou stelselmatig een 23-jarige vrouw uit Roosendaal hebben lastiggevallen. De gedupeerde deed aangifte en verklaarde dat de man haar onder andere stelselmatig opwachtte bij haar auto. De aangever kende de man wel, maar had geen persoonlijke band met hem. De verdachte is ingesloten op het
politiebureau.

Man aangehouden voor mishandeling zus

BERGEN OP ZOOM: Dinsdagmiddag kreeg de politie even na 15.00 uur melding van mishandeling aan de Steenbergsestraat. Hier zou een broer zijn zus mishandelen. De politie trof in de Blauwe Handstraat een 17-jarig meisje uit Bergen op Zoom aan. Zij verklaarde te zijn mishandeld door haar broer, omdat zij niet deed wat hij zei. De jongeman zou haar daarom hebben geduwd. Ook verklaarde ze vaker mishandeld te worden door haar broer. De politie hield een 19-jarige man aan op verdenking van de mishandeling. Hij ontkende tijdens verhoor. De verdachte is in verzekering gesteld.

Politie houdt verdachte van bedreiging aan

BERGEN OP ZOOM: Dinsdagavond alarmeerde bewoners van de Ericalaan de politie. De ex-schoonzoon van de bewoners stond voor de deur en zou de aanwezigen, de bewoners en hun dochter, de ex-vrouw van de bedreiger, bedreigen. Van de 69-jarige bewoner is aangifte opgenomen. De politie hield de 36-jarige schoonzoon van de familie, een inwoner van Bergen op Zoom, aan op verdenking van bedreiging. Hij ontkende de
bedreigingen te hebben geuit.

Automobilist gewond na ongeval

STEENBERGEN: Dinsdag kreeg de politie om 17.25 uur melding van een verkeersongeval op de N 259. Hier was een personenauto in aanrijding gekomen met een trekker met opleggen. De bestuurder van de auto, een 26-jarige inwoner van Steenbergen, raakte bekneld in zijn voertuig en moest door de brandweer uit zijn auto worden geknipt. De man is naar het Lievensberg ziekenhuis overgebracht, waar hij werd behandeld aan letsel aan zijn gebit, oog en bekken.
De bestuurder van de trekker met oplegger, een 47-jarige man uit Essen, verklaarde dat hij in Steenbergen had gelost en op weg was richting Rotterdam. Op de N259 zag hij plotseling de auto naar links komen, waardoor er een botsing ontstond.
Door het ongeval raakte de tank van de vrachtwagen lek. De brandweer kwam ter plaatse om de dieseltank leeg te pompen.

Auteur: Inge Rijgersberg

Laatst gewijzigd 15-04-2009 17:11 | © Regio Midden en West Brabant |