Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Little Miss Sunshine en workshop salsa met Date in the Dark

Utrecht, 6 april 2009 - Woensdag 15 april kuunnen singles die van dansen houden hun hart ophalen. Het Louis Hartlooper Complex in Utrecht organiseert dan opnieuw de singles filmavond Date in the Dark met het thema Salsa. De avond start om 19:00 uur met een drankje en een eerste kennismaking met de andere bezoekers. Daarna kijkt het publiek samen de hartveroverende en vooral ook hilarische film Little Miss Sunshine. Aansluitend geeft Enrique van Union Salsa een workshop in deze gepassioneerde zomerse dans.

Bezoekers ontdekken het verborgen ritme in zichzelf en maken op deze gezellige wijze kennis met salsa en elkaar. Hiermee neemt het publiek vast een voorproefje op het Latin American Film Festival, dat van 7 tot en met 15 mei plaatsvindt in het Louis Hartlooper Complex en buiten op het Ledig Erf. De geleerde pasjes tijdens deze editie van Date in the Dark mogen dan in de praktijk gebracht worden.

Little Miss Sunshine (2006)
Komisch drama over de probleemfamilie Hoover, die in hun busje op weg gaat om de zevenjarige Olive naar een schoonheidswedstrijd te brengen. Niemand van de Hoovers heeft het echt voor elkaar, al doen ze nog zo hun best. Vader Richard (Greg Kinnear) probeert wanhopig zijn "9-stappen plan voor succes" te verkopen, zonder succes. Moeder Sheryl (Toni Collette) draag eerlijkheid hoog in het vaandel, maar stuit telkens weer op familiegeheimen, vooral van haar suïcidale homoseksuele broer Frank (Steve Carell). De zwaarmoedige zoon Dwayne heeft gezworen niet meer te praten tot hij bij de Luchtmacht kan, en de zevenjarige, iets te dikke, brildragende Olive wil graag de Little Miss Sunshine schoonheidswedstrijd winnen. Samen met opa, een vuilgebekte hedonist die uit het bejaardentehuis is geschopt wegens drugsgebruik, stapt de familie in hun busje om de droom van Olive te verwezenlijken.

Nieuwsgierig? Stuur om deel te nemen aan dit event tijdig een mail met naam, leeftijd, man/vrouw naar: date@hartlooper.nl en ervaar het zelf!

Woensdag 15 april | Little Miss Sunshine & Salsa
19:00 uur Ontvangst in Das Kabinett
19:30 uur Little Miss Sunshine in Zaal 4
21:15 uur Salsa workshop in Das Kabinett

Opgave via date@hartlooper.nl (naam, leeftijd, man/vrouw) Toegang: ¤ 10,50 (inclusief film en workshop)
Overige edities: 20 mei en 17 juni

Meer informatie over Union Salsa op www.unionsalsa.nl

Over de filmreeks Date in the Dark
Het Louis Hartlooper Complex organiseert maandelijks de filmavond Date in the Dark; een spannende avond waar gezelligheid, humor en (vrij)blijvende ontmoetingen centraal staan. De maandelijkse avonden hebben een wisselend thema, met daarbij passend een speciale film en/of activiteit. Date in the Dark wil inspelen op de behoefte van singels om een (film)partner te ontmoeten. In de veilige en gezellige setting van het Louis Hartlooper Complex kan men een bijzondere film zien om na afloop ongedwongen met elkaar van gedachten te wisselen.

EINDE PERSBERICHT