Ingezonden persbericht


Persbericht

Plantronics Unified Communications event mede in teken van Polycom-introductie

~ GO Telecom wordt exclusief distributeur van opvolger Microsoft Roundtable ~

Dordrecht, 8 april 2009 ­ Plantronics en distributeur GO Telecom organiseren op 15 april een dealer event dat in het teken staat van Unified Communications. Het thema is 'Het Nieuwe Werken'. Polycom levert een belangrijke bijdrage aan deze dag door net als Plantronics nieuwe producten te introduceren.

Plantronics is één van de preferred partners van Microsoft voor het fabriceren van randapparatuur voor UC-omgevingen. De rol die zij voor Microsoft spelen, wordt nauwkeurig toegelicht tijdens het event in Dordrecht.

Glynn Jones, vice president EMEA bij Polycom introduceert deze dag officieel de Polycom CX5000, voorheen bekend onder de naam 'Microsoft Roundtable'. De CX5000 is een compleet video- en teleconferentieapparaat voor Microsoft Office Communications Server. De interactieve oplossing voor vergaderen op afstand is onderdeel van de Microsoft OSC 2007-productsuite en wordt in de Benelux exclusief gedistribueerd door GO Telecom. Jones geeft verder een presentatie over de propositie en de eveneens prominente rol die Polycom opeist in de toelevering van randapparatuur voor Microsoft Office Communicator-omgevingen.

Inschrijven voor dit event is nog beperkt mogelijk via www.plantronicsheadsets.nl. Inschrijven is enkel mogelijk voor resellers, actief in de automatisering, telecommunicatie of kantoorvakhandel.

(203 woorden)



Ingezonden persbericht