Ingezonden persbericht


Conferentie Geen IDEE?! Wij hebben er genoeg!

Wil je bij de les blijven in het onderwijs? Wil je innovatief inspringen op veranderingen? Kom dan naar de conferentie over vernieuwend onderwijs "Geen IDEE?! Wij hebben er genoeg" op woensdag 15 april a.s.

Deze conferentie is bedoeld voor iedereen die geĂŻnteresseerd is in vernieuwend onderwijs, in het bijzonder studenten, begeleiders, opleiders en leidinggevenden. Het vindt plaats in het Amadeus Lyceum te Vleuten vanaf 15.00 uur. De conferentie wordt georganiseerd door de projectgroep IDEE.

Met als thema "Geen IDEE?! Wij hebben er genoeg" komen tijdens deze middag in uiteenlopende workshops en presentaties, uitdagingen en kansen van vernieuwend onderwijs aan de orde. Zo kun je de workshop 'De kamasutra van het leren' volgen en is er een presentatie over het verschil tussen "ja-maar-denken" en "ja-en-denken". Tevens wordt er aandacht besteed aan wat je in samenwerking kan bereiken. Aan het woord komen professionals, studenten en scholieren.

IDEE is een regionaal samenwerkingsverband van vijf scholen voor middelbaar onderwijs en Hogeschool Utrecht. Samen zetten zij zich in voor innovatieve didactiek en educatie.


Deelname is gratis. Kijk voor het volledige programma en aanmelding op www.hu.nl/idee en www.onderwijsweb.nl.

Noot voor de redactie (