Gemeente Delft

Opening Delftpas verkooppunten Voorhof en Tanthof

Vanaf woensdag 15 april 2009 is de Delftpas verkrijgbaar aan de balie bij de DOK filialen in Voorhof en Tanthof. Om dat te vieren vinden er 's middags op beide locaties diverse kinderactiviteiten plaats.

Vanaf 14.00 uur is de Delftpas te koop bij deze vestigingen (op de 5 euro gezinspas voor niet-WIZ klanten na). Tussen 14.00 uur en 17.30 uur is er van alles te doen, met name voor kinderen. Voor de volwassenen is op beide locaties een informatiestand aanwezig waarin alle voordelen van de Delftpas worden getoond.

Bij DOK Voorhof/Buitenhof (Duke Ellingtonstraat 203) kunnen kinderen zich laten schminken en er zijn ballonnen en kleurplaten aanwezig. Ook wordt er twee keer een djembéworkshop gegeven door Nyama, Oké Sene, van 14:30 ­ 15:00 uur en van 15:30 ­ 16:00 uur. Hier kunnen ongeveer 25 kinderen per keer aan meedoen.

Bij DOK/Tanthof (Sandinoweg 151) wordt ook geschminkt en zijn er ballonnen en kleurplaten. Er vindt tussen 14.00 en 16.00 uur een doorlopende kindershow met een goochelende clown plaats.

De Delftpas biedt korting of gratis toegang op veel activiteiten in Delft en omgeving. De pas is ook verkrijgbaar bij DOK centrum en kan daarnaast digitaal besteld worden via www.delftpas.nl. De vaste verkooppunten, de Publieksbalies van Phoenixstraat 16 en het Werkplein aan de Westlandseweg 40, verkopen de pas aan de balie.

Noot voor de redactie,