Ingezonden persbericht

Wie bij Office Centre een Samsung laserprinter koopt, krijgt een dispenser vol M&M's cadeau

Snoeppot bij de printer stimuleert creativiteit op kantoor

Voorburg, 15 april 2009 - Bij 80 procent van de Nederlandse MKB'ers wordt gesnoept op het werk. Mensen praten bij de snoeppot vaak even bij, waardoor de beste ideeën ontstaan. Office Centre en Samsung willen deze nuttige onderonsjes bevorderen. Wie nu een Samsung laserprinter koopt bij Office Centre, krijgt een snoepdispenser vol M&M's cadeau.

Bij elke MKB'er is er wel een collega die uit eigen portemonnee de snoepvoorraad op kantoor aanvult. Samsung en Office Centre trekken zich het lot van deze medewerker aan. Wie daarom voor 21 mei 2009 een Samsung kleurenlaserprinter bij Office Centre koopt krijgt een snoepdispenser vol M&M's cadeau. Kies je voor een monochrome kleurenlaserprinter, dan ontvang je een snoeppot met M&M's. Ook over het navullen van de snoeppot is nagedacht. Bij aankoop van een Samsung toner-cartridge, ontvang je een navulverpakking M&M's van één kilo. Zo voorkomen Office Centre en Samsung dat degene die de snoeppot standaard uit eigen zak aanvult, niet weer zijn portemonnee hoeft te trekken.

De snoeppot op het werk is een typisch Nederlands verschijnsel. P&O'ers weten al jaren dat de snoeppot medewerkers verbindt. Zij vullen de pot aan op momenten dat ze medewerkers willen spreken. Het vullen van de snoeppot is voor hen een slimme manier om te horen wat er leeft op het werk en collega's te motiveren.