Royal Boskalis Westminster N.V.
Boskalis publiceert jaarverslag 2008

Papendrecht, 15 april 2009

Boskalis publiceert vandaag zijn Nederlandse en Engelse Jaarverslag 2008. Beide jaarverslagen zijn dit jaar voor het eerst alleen in digitale vorm beschikbaar. Dit bespaart kosten en is beter voor het milieu.

Een verkorte versie van beide jaarverslagen is in gedrukte vorm beschikbaar in het Nederlands en in het Engels en is bij de onderneming op te vragen.

Alle verslagen kunnen worden gelezen en gedownload via www.boskalis.nl.

Koninklijke Boskalis Westminster N.V. is een toonaangevende internationale dienstverlener op het gebied van baggeren, maritieme infrastructuur en maritieme diensten. Wij leveren wereldwijd creatieve en innovatieve totaaloplossingen voor infrastructurele uitdagingen in maritieme gebieden, kuststreken en rivierdelta's met ondermeer de aanleg en onderhoud van havens en vaarwegen, creatie van land in water en bescherming van kusten en oevers. Met belangrijke thuismarktposities in Europa en daarbuiten richt de onderneming zich op alle in de bagger en maritieme infrastructuur sector voorkomende diensten. Daarnaast heeft Boskalis posities in strategische partnerships in het Midden-Oosten (Archirodon) en in offshore dienstverlening (Lamnalco). Boskalis heeft de beschikking over een veelzijdige vloot van meer dan 300 units en is actief in circa 50 landen, verspreid over vijf continenten. Boskalis heeft (inclusief zijn aandeel in partnerships) circa 10.000 medewerkers in dienst.



Royal Boskalis Westminster N.V.