Ingezonden persbericht


Persbericht

Workshop schilderen in de stijl van Gogh
Het leukste uitje voor groepen en individuelen

Den Haag, 31 maart 2009

Omniversum en Atelier de Pleijsterplaats hebben hun handen ineen geslagen en bieden een uniek arrangement aan. Eerst een bezoek aan de succesvolle grootbeeldfilm Van Gogh, een kleurrijk portret in Omniversum en vervolgens een schilderworkshop in het centrum van de stad in Atelier de Pleijsterplaats. Daar leren de deelnemers te schilderen in de stijl van Van Gogh. Kosten voor het arrangement, inclusief lunch, thee koffie, hapje en drankje zijn ¤ 64,50 per persoon. Normaal is het arrangement te boeken voor groepen van 8 tot 40 personen. Maar op woensdag 15, donderdag 16 en vrijdag 17 april kan men ook individueel inschrijven.

Het programma ziet er als volgt uit:
11.00 -12.00 uur: U start met de prachtige film Van Gogh, een kleurrijk portret in Omniversum. U reist af van Amsterdam naar Parijs, de Provence en Auvers-sur-Oise en geniet van alle mooie schilderijen die Vincent gedurende zijn korte leven heeft gemaakt. Vol inspiratie gaat u vervolgens naar het tweede onderdeel:

12.00 -13.30 uur: Lunch in 't Ogenblik (Den Haag Centrum). U rijdt met eigen auto of openbaar vervoer naar het centrum van Den Haag waar u een heerlijke lunch geniet in deze brasserie.

13.30 -16.00 uur: Op loopafstand van de brasserie ligt het gezellige en knusse Atelier de Pleijsterplaats. Margot Drosten en Corrien van Buuren zijn de vakkundige gastvrouwen die u en uw gezelschap in stappen begeleidt naar uw eigen kunstwerk in de stijl van Van Gogh. Ondertussen krijgt u koffie, thee, een hapje en een drankje geserveerd.

Indien er minder dan 8 personen per workshop zijn ingeschreven, gaat het niet door. Inschrijvers ontvangen dan bericht.

Reserveren kan tijdens kantoortijden via Omniversum: 070 - 4168200. Meer informatie over Atelier de Pleijsterplaats vindt u op www.schilderworkshops.nl



Ingezonden persbericht