Ingezonden persbericht


Nursing
Postbus 1110
3600 BC Maarssen

Datum: 14 april 2009

*** PERSBERICHT ***

Wie wordt Nursings Verpleegkundige van het Jaar 2009?

Op dit moment strijden drie verpleegkundigen om de felbegeerde titel Nursing Verpleegkundige van het Jaar. Inmiddels zijn op www.nursing.nl meer dan 5000 stemmen uitgebracht. Op woensdag 15 april 2009 om 12:00 uur wordt op de website www.nursing.nl bekendgemaakt wie zich Nursing Verpleegkundige van het Jaar 2009 mag noemen.

De strijd gaat tussen Cathelijn de Haan, verpleegkundige op de afdeling chirurgie in het Diakonessenhuis Utrecht; Jip Lubberink, seniorverpleegkundige op de afdeling mdl/palliatieve zorg in het Meander Medisch Centrum in Amersfoort en Yfke Nawijn, verpleegkundige in De Vogellanden, centrum voor revalidatie in Zwolle. De drie verpleegkundigen zijn door hun eigen collega's voorgedragen voor de titel Nursing Verpleegkundige van het Jaar.

De Nursing Verpleegkundige van het Jaar Verkiezing is een jaarlijks terugkerende aangelegenheid om verpleegkundigen die dat verdienen eens in het zonnetje te zetten. Uit ruim 70 aanmeldingen nomineerde de redactie van Nursing deze drie verpleegkundigen omdat zij uitblinken in collegialiteit, hart voor patiënten en professionalisering van het vak.

De winnaar krijgt op 21 april 2009 om 14:00 in zijn/haar instelling de prijs uitgereikt door Alexia Hageman, hoofdredacteur Nursing.


---

Noot voor redactie (