Ingezonden persbericht


De Bilt, dinsdag 14 april 2009

Eredivisievoetballers steunen actie voor slachtoffers aardbeving Italië Signeersessie spelers FC Utrecht en gesigneerde items van AZ speler Pelle

Op woensdag 15 april a.s. zullen FC Utrecht spelers Michel Vorm, Sander Keller en Ali Boussaboun van voetbalclub FC Utrecht een signeersessie houden om geld op te halen voor de slachtoffers van de aardbeving in Italië. AZ speler Graziano Pelle stelt een door hem gesigneerd shirt en bal beschikbaar. Deze acties zijn onderdeel van het initiatief www.helpitalie.nl, dat is opgezet om de slachtoffers van de aardbeving in Italië te helpen. Alle opbrengsten komen ten goede van de slachtoffers van de aardbeving.

Tegen betaling van ¤ 2,- kunnen geïnteresseerden op woensdag 15 april tussen 13.00 en 15.00 uur een foto maken met (een van) de FC Utrecht spelers en/of een gesigneerde kaart ontvangen van (een van) de spelers. De signeersessie zal plaatsvinden in Italiaanse delicatessenwinkel Gusto Giusto in De Bilt.
Daarnaast kan er via info@helpitalie.nl geboden worden op een van twee originele FC Utrecht spelersshirts, gesigneerd door alle spelers van het team. En op een door AZ speler Pelle gesigneerde bal en shirt.

Voor meer informatie over de actie en het initiatief kan gekeken worden op www.helpitalie.nl

NOOT AAN DE REDACTIE (