Gemeente Soest

.

Gemeente Soest sluit zich aan op Regelhulp.nl

14 april

De gemeente Soest wil haar inwoners zo goed mogelijk informeren en adviseren over allerlei voorzieningen waarvoor zij in aanmerking kunnen komen. De gemeente vindt het belangrijk dat dit zo volledig, overzichtelijk en eenvoudig mogelijk gebeurt.

Om de dienstverlening met betrekking tot zorg verder te verbeteren, heeft gemeente Soest zich daarom aangesloten op de website www.regelhulp.nl. Deze website is ontwikkeld op initiatief van de ministeries van VWS en SZW.

Regelhulp.nl is een vraaggerichte website die uitgaat van de behoefte die aanvragers van zorg hebben. Door Regelhulp.nl kunnen zij informatie krijgen over en aanvragen doen voor allerlei zorgvoorzieningen bij organisaties, landelijk in de regio of in Soest.

Daarvoor hoeven zij maar één formulier in te vullen. Dit is uniek in Nederland. Bovendien kunnen inwoners door deze website allerlei zorgaanvragen en informatie vanuit huis achter de computer zelf regelen.

Inwoners van Soest kunnen gebruik maken van de diensten en mogelijkheden die Regelhulp.nl allemaal biedt.

Dit kan via het Zorgloket op deze website of rechtstreeks via www.regelhulp.nl.

Om inwoners hierover te informeren, staat de gemeente op 16 april met een speciale kraam op de markt in Soest en op 22 april in Soesterberg. Inwoners kunnen dan kennis komen maken met de mogelijkheden van Regelhulp.nl.

Op 23 april gaat de gemeente bovendien per bakfiets langs de verschillende huisartsenpraktijken om bezoekers en andere belangstellenden een toelichting te geven op Regelhulp.nl

Website: www.regelhulp.nl