C/TAC-Align

P E R S B E R I C H T

's-Hertogenbosch/Middelburg, 15 april 2009

Ctac treedt toe tot partnerprogramma van Winshuttle

ICT-dienstverlener Ctac is toegetreden tot het Shuttlepro Partner-programma van Winshuttle, een Amerikaanse leverancier van SAP-tools. Hierdoor kan Ctac optreden als reseller van transactionSHUTTLE en querySHUTTLE, de data-entry- en datadownloadtools van Winshuttle. Deze twee producten maken het mogelijk om gegevens uit Excel en Access snel en zonder programmeerwerk naar SAP over te zetten of vanuit SAP naar de Microsoft-oplossingen over te brengen.

De producten van Winshuttle vervangen handmatige data-invoer en zijn inzetbaar in implementatie- en productieprojecten op het gebied van data-entry, data-import, datakwaliteit en data-integratie. De oplossingen stellen SAP-gebruikers in staat om specifieke dataproblemen op te lossen, waarbij ze blijven voldoen aan de geldende IT- eisen.

"Onze partners zijn essentieel voor het succes van onze klanten. Hun advies en expertise stellen bedrijven in staat om de beste oplossingen te kiezen voor het inspelen op hun zakelijke eisen", zegt Mark Hallam, Managing Director Winshuttle EMEA. "Ctac combineert ondernemerschap met specifieke SAP-expertise en marktkennis. Dat is een formule die naadloos aansluit op onze oplossingen."

"Onze SAP-klanten zien ons als een ERP-specialist met de kennis die ze duurzame waarde oplevert", zegt Donald Houben, Director of Business Services bij Ctac. "Data is bedrijfskritisch. Met de producten van Winshuttle kunnen we onze klanten helpen hun SAP-uitdagingen aan te gaan. Dit sluit aan bij onze strategie om onze klanten te helpen bij het verder optimaliseren van hun bedrijfsprocessen."

Winshuttle en Ctac zijn beide aanwezig tijdens het VNSG Congres dat op 16 en 17 april 2009 plaatsvindt in het MECC in Maastricht.

/ / / / / / / / / /

Over Winshuttle
Winshuttle, Inc. is een toonaangevende leverancier van data-entry- en datadownloadtools voor SAP-gebruikers. De producten van Winshuttle vervangen de handmatige data-invoer door een makkelijke uitwisseling van Excel- en Access-gegevens. Het hoofdkwartier van Winshuttle is gevestigd in Bothel, Washington (VS). Het bedrijf heeft daarnaast vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, India en Frankrijk.




Over Ctac
ICT-dienstverlener Ctac is gespecialiseerd in ERP-oplossingen. Activiteiten bestaan uit implementatie, integratie en beheer van o.a. SAP- en Microsoft-systemen en hiervan afgeleide activiteiten, zoals systeemupgrades en systeemoptimalisaties. De onderneming is SAP Gold Partner en Microsoft Gold Partner in Nederland en België. Bovendien is Ctac de grootste SAP-reseller in Nederland voor middelgrote ondernemingen. Tot de klantenkring behoren ongeveer 600 organisaties van elke bedrijfsgrootte en in uiteenlopende branches. Per ultimo september 2008 had Ctac 440 medewerkers in dienst. Ctac is actief in Nederland en België en Duitsland; het hoofdkantoor is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Het bedrijf is genoteerd aan Euronext Amsterdam (ticker: CTAC). Voor meer informatie:www.ctac.nl.


Noot voor de redactie,