Ingezonden persbericht


Overal muziek luisteren, zelfs in je (zwem)bad!

Laat je stereo of mp3-speler op een droge plek en luister naar je muziek in je badkamer of tuin!

Rotterdam, 15 april 2009 -
SplashVision introduceert de Waterdichte Draadloze SpeakerBal. Vanaf nu kun je overal in en om het huis luisteren naar de muziek uit je stereo of mp3-speler. De waterdichte SpeakerBal maakt het mogelijk eenvoudig en veilig te genieten van muziek in de badkamer, of buiten bij het zwembad of de hottub. De draadloze SpeakerBal geeft een mooi vol geluid, de ingebouwde blauwe LED's geven verder een leuk lichteffect in het water. U kunt de IPX7 speaker op de badrand zetten, of u laat het gewoon drijven in uw (zwem)bad.

Draadloos gemak
Het draadloze systeem werkt als volgt: U sluit uw iPod, mp-3 speler of stereoset via de 3,5mm koptelefoon- of tulp-aansluiting aan op de draadloze zender die standaard bij de SpeakerBal wordt meegeleverd. U zet de zender op een droge plek neer en de muziek komt direct uit de SpeakerBal in uw badkamer of tuin: Plug&Play! Het bereik van de zender is ongeveer 50 meter.
De zender kan eventueel ook op batterijen werken, waardoor je de SpeakerBal overal naar toe mee kan nemen, bijvoorbeeld naar het strand.

Waar te koop?
De SpeakerBal kost ¤ 145 inclusief BTW en verzendkosten en is verkrijgbaar via de website of showroom van SplashVision (www.splashvision.nl) en via de dealers van SplashVision. Wie via het internet bestelt heeft de SpeakerBal binnen één dag in huis. Vanaf 24 april is de SpeakerBal uit voorraad leverbaar. Wie nu al bestelt profiteert van 10% voorinschrijfkorting en betaalt slechs ¤ 130,50.

Over SplashVision
SplashVision is specialist in waterdichte televisies en biedt nu ook een waterdicht geluidssysteem aan. SplashVision staat voor kwaliteit en een scherpe prijs. SplashVision is een onderdeel van Alcatho B.V., een jong handelsbedrijf in Rotterdam. Alcatho is o.a. bekend van de A-bike. Voor meer informatie over Alcatho verwijzen wij u graag naar www.alcatho.nl.