Ingezonden persbericht


Persbericht

Pallas Athena implementeert BPM|one-oplossing bij Amerikaanse Yeshiva Universiteit

New Yorkse universiteit kiest voor oplossing Nederlandse BPM-leverancier

Apeldoorn, 15 april 2009 - Pallas Athena, marktleider in Business Process Management, gaat zijn succesvolle Business Process Management-suite BPM|one implementeren bij het Albert Einstein College of Medicine van de Yeshiva Universiteit in New York. Met deze oplossing stroomlijnt en beheert de universiteit de zakelijke en onderzoeksprocessen van de hele organisatie.

"Pallas Athena begrijpt onze business process-uitdagingen en zet deze kennis om in een effectieve oplossing. Deze oplossing verbetert de manier waarop wij onderzoek uitvoeren en onze organisatie managen", zegt Marc Milstein, Vice President IT en CIO bij de Yeshiva Universiteit. "Na een uitgebreide selectieprocedure kozen we voor Pallas Athena. De unieke technische mogelijkheden en hun specifieke methode voor het implementeren en ondersteunen van een organisatiebrede oplossing zoals bij ons, gaven de doorslag."

"Het is een eer om met een Amerikaanse organisatie samen te werken die zich richt op het verbeteren van mensenlevens", zegt John Hoogland, CEO van Pallas Athena. "Door hen te helpen om hun onderzoeks- en businessprocessen te verbeteren, leveren wij een positieve bijdrage aan hun missie."

Het Albert Einstein College of Medicine is één van de belangrijkste instituten voor medische studies van de VS. Er werken 2000 faculteitsmedewerkers en er zijn 750 studenten medicijnen en 350 Ph.D.-studenten. Het Einstein College doet onder andere onderzoek naar diabetes, kanker, leverziektes en AIDS.

(229 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over de Yeshiva Universiteit
De Yeshiva Universiteit, waaronder het Albert Einstein College of Medicine valt, is één van de toonaangevende instituten in de Verenigde Staten op het gebied van geneeskundige opleidingen en onderzoek. Daarnaast biedt de universiteit ook opleidingen op het gebied van onder andere rechten, psychologie en theologie.

Meer informatie is te vinden op www.yu.edu en www.aecom.yu.edu

Over Pallas Athena
Sinds 1993 is Pallas Athena een toonaangevende leverancier van innovatieve Business Process Management (BPM)-software en -diensten. Meer dan 1.800 tevreden klanten en meer dan 1 miljoen gebruikers zijn te vinden in uiteenlopende typen organisaties in diverse markten. Voor de sectoren zorg, financiële dienstverlening en overheid heeft Pallas Athena standaard BPM-oplossingen ontwikkeld voor veel voorkomende processen. De software en diensten van Pallas Athena worden verkocht in meer dan 30 landen over de hele wereld. Pallas Athena heeft vestigingen in Nederland, Australië, België, Curaçao, Duitsland, Groot-Britannië en de Verenigde Staten. Verder heeft het bedrijf een netwerk opgebouwd van zorgvuldig geselecteerde resellers en partners. Zij beschikken over marktspecifieke kennis en ervaring die van doorslaggevend belang zijn voor klanten.

Ingezonden persbericht