Zoekmachine optimalisatie is ook nuttig voor kleinere websites


Website optimalisatie voor plaatselijke weekblad tarieven

TILBURG, 20090415 -- Zoekmachine Optimalisatie is nu ook bereikbaar voor de kleinere websites. Met een unieke combinatie van geautomatiseerde SEO rapportage en een vakkundige handmatige analyse brengt MarketBizz Zoekmachine Optimalisatie dichter bij de webmasters die geen fortuin in hun website willen of kunnen steken

Zoekmachine Optimalisatie heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen en is bij veel bedrijven niet meer weg te denken als drijvende kracht achter hun internet successen. Helaas heeft dit ook tot gevolg gehad dat grote bedrijven met grote budgetten tegenwoordig een dominante plaats op de Zoekmachine Resultaat Pagina's innemen. Niet de websites met de best passende inhoud scoren goed, maar de websites die het best geoptimaliseerd zijn vooeren de boventoon.

Met het speciale Zoekmachine Optimalisatie Advies voor het MKB meent MarketBizz een oplossing te hebben om ook bedrijven met kleinere budgetten een prima positie in de zoekmachines te verschaffen. Niet met trucs of ongeoorloofde methodes, maar door de websites aan de basis te optimaliseren. Vaak is met kleine ingrepen een flinke verbetering mogelijk aangezien veel websites gewoonweg niet of nauwelijks voldoen aan de basispricipes van website optimalisatie. Via de gratis SEO scan die Marketbizz aanbiedt kunt u er snel achterkomen of u uw website wellicht ook, voor een bedrag dat vergelijkbaar is met een leuke advertentie in het plaatselijke weekblad, kunt laten optimaliseren. En zo'n optimalisatie heeft natuurlijk een veel hoger rendement aangezien de optimalisatie de komende jaren voor meer gerichte bezoekers zal zorgen.
Meer informatie: www.zoekmachine-optimalisatie-advies.nl





Ingezonden persbericht