Berk Accountants en Belastingadviseurs kiest voor PerfectView


VIANEN, 20090415 -- Deze week bereikten Berk Accountants en Belastingadviseurs en PerfectView overeenstemming over de implementatie van het relatiebeheersysteem PerfectView CRM. Dit betekent dat alle Nederlandse vestigingen van Berk binnenkort aan de slag gaan met dit pakket voor hun relatiebeheer.

Van testomgeving tot opdracht
In het traject voor de implementatie van CRM bij Berk heeft PerfectView een testomgeving ingericht zodat de aangestelde werkgroep aan de slag kon met de applicatie en PerfectView Lotus Notes CRM kon testen. Daarbij heeft PerfectView een volledig plan van aanpak gemaakt met daarin zowel de investeringslegitimatie, de projectaanpak als ook de trainingsmogelijkheden voor alle 900 medewerkers van Berk. Nadat de testresultaten en het plan van aanpak door de werkgroep als goed beoordeeld en teruggekoppeld zijn aan het bestuur, is kenbaar gemaakt dat Berk graag met PerfectView verder wil gaan als leverancier van CRM. Hiervoor is deze week het contract ondertekend.

Berk, Accountants en Belastingadviseurs
Berk is een landelijke organisatie met 18 vestigingen, 900 medewerkers, een groot aantal specialismen en een opvallend groot aantal familiebedrijven als klant. De kernactiviteiten zijn accountancy en belastingadvies aangevuld met specialistische kennis. De vestigingen van Berk liggen verspreid over Nederland waardoor de afstand naar klanten nooit groot is. Tegelijkertijd is er ook een internationale oriëntatie, omdat Berk is aangesloten bij het netwerk Baker Tilly International en op die manier deskundig advies geeft aan internationale klanten.

PerfectView
PerfectView richt zich als producent en leverancier van PerfectView CRM, Microsoft Dynamics CRM en Lotus Notes CRM op organisaties en instellingen die klantgericht willen denken en werken. PerfectView biedt hen dan ook totaaloplossingen op het gebied van het automatiseren van processen rondom relaties, documenten en werkstromen en helpt hen zo met het verbeteren van hun dienstverlening aan hun klanten.





Ingezonden persbericht