Projectinrichter Eromes operationeel met Infor ERP LN


WIJCHEN, 20090415 -- Na een succesvolle implementatie samen met implementatie-partner Korade heeft Eromes Infor ERP LN in gebruik genomen . Een ERP systeem dat Eromes in staat stelt om nu en in de toekomst flexibel te kunnen reageren op de markt om zo haar marktpositie verder uit te bouwen. We spreken bij Eromes met Jeroen Burgmans, Operations Manager en Timo Janssen, ICT Manager beide verantwoordelijk voor het interne projectmanagement tijdens de implementatie.

Eromes heeft met de ingebruikname van Infor ERP LN afscheid genomen van haar Baan IV systeem. "We hebben bewust gekozen voor een implementatie in plaats van een migratie om de rijke functionaliteit van Infor ERP LN zoveel mogelijk te benutten.", aldus Jeroen Burgmans. Tevens is een implementatie-aanpak gehanteerd om zowel de proceskennis als de applicatiekennis in de organisatie te verankeren.
"Voor Eromes is de productconfigurator de spil rondom het ERP systeem. We hebben binnen Eromes geen gebruik gemaakt van maatwerk. Wel hebben we naast de implementatie van Infor ERP LN realtime koppelingen gerealiseerd met touchscreens voor productiebesturing, de barcode-applicatie, BasWare factuurscanning, een inkoopportaal en iqbs Business Intelligence gerealiseerd.", vult Timo Janssen aan.
De live gang is prima verlopen en dan is het na alle inspanningen tijd om even samen stil te staan bij de geleverde prestatie die door het projectteam en de organisatie geleverd is. De foto spreekt dan boekdelen. En het is voor Eromes een dubbel kroonjaar. Het bedrijf bestaat precies 100 jaar. In 1909 werd in Wijchen een schoolfabriek gebouwd door de toenmalige hoofdonderwijzer Gommert Mes. Jan Rothuizen, architect uit Ede, bouwde in 1919 een nieuwe fabriek in Heelsum. Het huidige Eromes is in 1965 ontstaan uit een fusie van deze twee bedrijven.

Over Eromes:
Eromes in Wijchen is specialist op het gebied van projectinrichting. Eromes ontwerpt, produceert èn levert creatieve oplossingen voor leer-, zorg- en werkomgevingen. Inrichten is hun passie. Eromes denkt graag met haar opdrachtgevers mee over een omgeving waar het prettig is om te leren, te werken en te zorgen, waarbij inrichtingswensen van haar opdrachtgevers centraal staan.

Over Korade BV:
Korade is een klantgerichte ICT dienstverlener met een focus op ERP dienstverlening rondom de Infor Baan & ERP LN producten. Korade is in Nederland één van de twee grootste Infor dienstverleners, gebaseerd op het aantal consultants alsmede het loyale klantenbestand. De organisatie onderscheidt zich door jarenlange ervaring en resultaatgerichte werkwijze.
Korade heeft een zeer uitgebreide ervaring in zowel de uitvoering van migraties alsook de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Op deze wijze levert Korade een maximale bijdrage aan de doelstellingen van haar klanten.





Ingezonden persbericht