Nieuwe software MvixBOX: digitale fotoalbum direct op TV


AMERSFOORT, 20090415 -- Na de introductie van de MvixBOX Internet Harddisk & Homeserver eind 2008 brengt Mvix inmiddels de zevende gratis firmware update hiervoor uit: versie 1.1. Eén van de belangrijkste nieuwe functionaliteiten is het online fotoalbum. Foto's worden direct vanaf de digitale camera via de PC op de MvixBOX geplaatst waarna er automatisch een online fotoalbum wordt samengesteld.

Dit fotoalbum is vervolgens door vrienden en familie direct met een webbrowser waar ook ter wereld te benaderen via het internet. In combinatie met een Mvix Mediastreamer wordt het fotoalbum binnenshuis vanaf de MvixBOX direct op de TV weergegeven.

`Het is tegenwoordig een fluitje van een cent om met de digitale fotocamera duizenden foto's te maken. De digitale foto's worden vervolgens bewaard op de PC waarna in veel gevallen er niets meer mee wordt gedaan.' aldus Mark Appel, Managing Director bij Mvix Benelux bv. `Naast het feit de MvixBOX een eenvoudige oplossing biedt om van al deze foto's een backup te maken, wordt met de nieuwe software automatisch een online fotoalbum samengesteld. Consumenten hoeven niet meer perse achter de PC te kruipen om van de foto's te genieten. In combinatie met een Mvix Mediastreamer wordt het digitale fotoalbum namelijk direct op de TV weergegeven.' sluit Appel af.

De MvixBOX vormt dé digitale kluis voor alle bestanden binnenshuis en buitenshuis. Via een web interface zijn al deze bestanden wereldwijd eenvoudig te benaderen. De MvixBOX is verkijgbaar vanaf ¤ 349,00 met 500GB opslagcapaciteit. De maximale opslagcapaciteit bedraagt 3.000GB. Zoals alle Mvix producten wordt ook de MvixBOX GEBRUIKSKLAAR geleverd en werkt direct uit de verpakking. Bestaande eigenaren van een MvixBOX kunnen de nieuwe software gratis downloaden via de website van Mvix. Kijk voor meer informatie en de verkooppunten op www.mvixbenelux.com.