C-roots laat Go-Tan familieverhalen vertellen op regio TV


KESTEREN, 20090415 -- C-Roots ontwikkelde een nieuw leading concept en een campagne voor Go-Tan, bekend van de producten voor de oosterse keuken. Go-Tan is behalve A-merk in de food retail ook nog een echt familiebedrijf dat geleid wordt door de twee broers Han en Bing Go. Deze unieke kernwaarde heeft C-Roots uitgewerkt in het concept voor a very foodloving family.

Het merk Go-Tan wordt zo onlosmakelijk verbonden met de familie achter de producten. Het zijn ook echt de recepten van de familie die gebruikt worden, het is de familie die voorproeft en als Raad van Toezicht volgt wat er als Go-Tan-merk verkocht wordt. Het leading concept komt in diverse media tot leven: op regionale TV & radio, tijdens een familiediner en in de blogs van Han Go op de Go-Tan-website, waarin deze lekkerbek over zijn very foodloving family vertelt. C-Roots heeft de hele campagne op een niet-conventionele manier geproduceerd door de familie ongeregisseerd te fotograferen en te filmen, op een snapshotachtige manier, waardoor het lijkt alsof je als kijker lid bent van de familie en persoonlijk aanwezig bent. Persoonlijk en authenticiteit in al zijn facetten staan centraal in deze campagne.

Het verhaal over de familie wordt ondermeer in een TV- en een radio-commercial verteld, waarin een sfeerbeeld wordt gegeven van a very foodloving family. Je ziet en hoort hoe deze familie zich met de productontwikkeling `bemoeit', waarom alleen de lekkerste chillisaus echt Go-Tan chillisaus mag heten en waarom het dus logisch is dat Go-Tan marktleider is.

Er is voor een regionale TV- en radio-aanpak gekozen om het dichtbij te houden en het `persoonlijke' karakter te benadrukken. Tegelijkertijd is aan de RTV-commercial een actie gekoppeld waarin klanten korting krijgen om de chillisaus te proeven en bovendien een heus familiediner kunnen winnen voor maar liefst 35 personen. Dit diner wordt geheel door Go-Tan verzorgd en staat in het teken van met elkaar genieten van de heerlijke oosterse gerechten van Go-Tan.

C-roots





C-roots