Woensdag 15 april: peuter-inloopochtend basisschool De Krullevaar, Nieuwegein


NIEUWEGEIN, 20090405 -- Woensdagochtend 15 april 2009 houdt Openbare Basisschool De Krullevaar, Groenling 11-13 te Nieuwegein, een inloopochtend voor ouders/verzorgers met kinderen in de peuterleeftijd. Vanaf 09.00 uur zijn ouders/verzorgers met hun peuters welkom in de kleuterklas en kunnen zij op een informele wijze kennismaken met de school, ongeacht of de peuter reeds als leerling op De Krullevaar is ingeschreven. De volgende inloopochtend zal in oktober 2009 plaatsvinden.

De peuter-inloopochtend van De Krullevaar, die duurt tot ca. 10.30 uur, wordt gevuld met knutselen, (buiten) spelen, voorlezen en, indien gewenst, een individuele rondleiding door de school. Indien u verhinderd bent om 15 april naar De Krullevaar te komen of als kinderen heeft in een oudere leeftijd, kunt u natuurlijk ook bellen voor een individuele afspraak.

Informatie over De Krullevaar
De Openbare Basisschool De Krullevaar is gevestigd aan de Groenling 11-13 (wijk De Doorslag) in Nieuwegein. De school voert een zeer actief ICT-beleid en in dat kader werken de kinderen al van jongs af aan regelmatig met de computer. Daarnaast maken de kinderen vanaf groep 1 al kennis met de Engelse taal. De Krullevaar is mede-oprichter van het regionale vvtoE netwerk Buzzy Bee. Binnen het scholencomplex van De Krullevaar is verder professionele buitenschoolse (voor-, tussen- en naschoolse) opvang aanwezig, waarmee nauwe contacten worden onderhouden.

Meer informatie over de Krullevaar en (toekomstige) activiteiten kunt u teruglezen op www.krullevaar.nl.





ingezonden persbericht