© 2009 ECORYS Nederland BV
ECORYS organiseert speciale ontwikkelingsconferentie

27 maart 2009 - ECORYS organiseert op 16 april in Rotterdam een speciale conferentie over de financiële crisis en de relatie tot onwtikkelingssamenwerking, met als thema Rethinking the Development Agenda in the Perspective of the Global Crisis. Minister Bert Koenders (Ontwikkelingssamenwerking) zal tijdens deze conferentie een toespraak houden. De conferentie is bedoeld voor experts op dit gebied. Meer informatie vindt u hier.

ECORYS: al 80 jaar bijzondere kwaliteit en persoonlijke service

ECORYS biedt onderzoek en advies van bijzondere kwaliteit. Onze op maat gesneden oplossingen zijn gebaseerd op gedegen onderzoek en brede, actuele marktkennis. Hierdoor plaatsen wij uitdagingen in de juiste context en bieden wij treffende totaaloplossingen. Onze service is persoonlijk. De professionals van ECORYS denken op een betrokken wijze met onze klanten mee over de juiste oplossing voor hun vraag. Zo geven wij invulling aan sound analysis, inspiring ideas.

80-jaar vignet 2009 is een bijzonder jaar voor ECORYS, waarin wij met trots ons 80-jarig bestaan vieren. Hiermee is ECORYS een van de oudste onderzoeks- en adviesorganisaties in Europa. Meer weten over ECORYS? Klik hier.