Gemeente Hellevoetsluis


Thema-avond economische crisis

De economische crisis en de gevolgen daarvan zijn onderwerpen die de laatste tijd velen zorgen baren, zo ook de gemeenteraad van Hellevoetsluis. De gemeenteraad wenst graag haar betrokkenheid bij deze problematiek te tonen en heeft daarom besloten op donderdag 16 april a.s. hierover een thema-avond te organiseren.

Een thema-avond van de raad is een bijeenkomst waarin de gemeenteraad zich in contact met belanghebbenden oriënteert op nog te formuleren beleid over een bepaald onderwerp.

Deze bijeenkomst, waarvoor een groot aantal vertegenwoordigers van instellingen, organisaties, verenigingen en bedrijfsleven zijn uitgenodigd, heeft als doel dat de raadsleden vernemen welke ideeën en oplossingen bij de aanwezigen bestaan over dit onderwerp. En op welke wijze de raad daar, binnen haar mogelijkheden en bevoegdheden, een bijdrage aan kan leveren.

Vanzelfsprekend zijn ook meer ideeën welkom, vandaar dat de gemeenteraad een ieder graag in de gelegenheid stelt om deze aan te dragen via het e-mail adres griffier@hellevoetsluis.nl . De binnengekomen reacties zullen tijdens de thema-avond gebundeld aan de aanwezigen worden uitgereikt. Uw reactie is dus van harte welkom. De enige voorwaarde is dat uw reactie zich richt op zaken die binnen de bevoegdheden van de gemeente vallen, dus op die dingen die de gemeente zelf zou kunnen doen.

04/03/2009