Gemeente Diemen


Jim, Mohammed Chaari en de dames van Smashing ´72 bij Jongerendebat op 16 april

Op 16 april organiseert de gemeenteraad van Diemen een jongerendebat in de Diemer factory, aanvang 19.30 uur.
Op donderdag 16 april organiseert de gemeenteraad van Diemen in de Diemer Factory in Diemen Noord een jongerendebat voor diemense jongeren van 13 tot 22 jaar. Te gast zijn Jim, Mohammed Chaara en het damesvolleybalteam van Smashing ´72. De deur gaat open om 19 uur. De gemeenteraad van Diemen wil graag in gesprek met de diemense jongeren. Wat denken zij over Diemen? Hoe staan ze in het leven? Worden ze getroffen door de economische crisis? Hoe zien jongeren hun toekomst? Wat interesseert jongeren en hoe kan de diemense politiek jongeren bereiken?
Om antwoorden op deze vragen te vinden organiseert de gemeenteraad van Diemen een jongerendebat. Speciale gasten van de avond zijn Jim Bakkum, bekend van Idols, maar ook van de musical Grease, Mohammed Chaara, onder andere bekend als acteur in de film Shouf Shouf Habibi en het AT5 programma ´in de buurt´ en de dames van het damesvolleybalteam Smashing ´72 die eind maart Nederlandse kampioen in de B-klasse zijn geworden. Allemaal jongeren die succes hebben behaald maar niet zonder tegenslag.
De gemeenteraad hoopt door te luisteren naar het gesprek tussen de gastsprekers en de bezoekers van het debat meer inzicht te krijgen in het wel en wee van de diemense jongere.
Eerder dit jaar bevroeg de gemeente Diemen 900 jongeren via een enquête naar hun mening over Diemen en de voorzieningen voor jongeren. Er wordt gewerkt aan de analyse van de onderzoeksresultaten. De debatavond is in aanvulling op de afgenomen enquête. Tijd: 19 uur deur open, 19.30 uur aanvang debat Plaats: Diemer Factory
Datum: donderdag 16 april
Toegang alleen voor jongeren van 13 tot 22 jaar Toegangsprijs:gratis

---

Postadres:
Gemeente Diemen
Postbus 191
1110 AD
Diemen

Bezoekadres:
D.J. Den Hartoglaan 1
Tel.: (020) 314 46 44
Fax: (020) 314 46 35
E-mail: info@diemen.nl

---