Gemeente Deventer

week 16 - 13 april tot en met 17 april 2009

Gepubliceerd: 14 april 2009 16:35

Ontwerp bestemmingsplan fietsbrug N348 ter inzage, ontwerp bestemmingsplan Keizerslanden ter inzage.

Ontwerp bestemmingsplan Fietsbrug N348 ter inzage

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 16 april tot en met 27 mei 2009 bij Publiekszaken (Leeuwenbrug 81), bij het gemeentelijk informatiecentrum in de Openbare Bibliotheek (Brink 70) en in Wijkbibliotheek Colmschate (Flora 259) ter inzage ligt:

* het ontwerpbestemmingsplan Fietsbrug N348.

U kunt het plan ook inzien op de website:
www.deventer.nl/bestemmingsplannen.

Dit bestemmingsplan maakt het mogelijk een brug voor langzaam verkeer op te richten ter hoogte van de kruising van de Nico Bolkesteinlaan en de Leonard Springerlaan met de N348.

Gedurende de genoemde termijn kan iedereen schriftelijk zijn zienswijze over dit ontwerp bestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad, t.a.v. het team Ruimtelijk Ontwerp en Beheer, Postbus 5000, 7400 GC Deventer. Het is ook mogelijk mondeling zienswijzen kenbaar te maken bij de heer Bogers van het team Ruimtelijk Ontwerp en Beheer, telefoon 0570 - 695145.

Ontwerp bestemmingsplan Keizerslanden ter inzage

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 16 april tot en met 27 mei 2009 bij Publiekszaken (Leeuwenbrug 81), bij de gemeentelijke informatiebalie in de Openbare Bibliotheek (Brink 70) en in de Wijkwinkel Keizerslanden, Van Hetenstraat 108-110 ter inzage ligt:

* het ontwerpbestemmingsplan Keizerslanden 2008.

U kunt het plan ook inzien op de website:
www.deventer.nl/bestemmingsplannen.

Het bestemmingsplan Keizerslanden 2008 wordt globaal begrensd door de Laan van Borgele, de Ceintuurbaan, de Zandwetering en de Brinkgreverweg/Raalterweg.

De gemeente Deventer is bezig met het actualiseren van haar bestemmingsplannen. Het ontwerp bestemmingsplan Keizerslanden 2008 is opgesteld binnen dit kader. Het ontwerpbestemmingsplan heeft primair een beheersfunctie. Dat wil zeggen dat het vastleggen en behouden van de bestaande ruimtelijke, functionele en verkeerskundige situatie voorop staat. Daarnaast is een aantal nieuwe ontwikkelingen in het ontwerpbestemmingsplan opgenomen. Dit betreft het Landsherenkwartier
1e fase, Tuindorp-Zuid en het Wijkvoorzieningencentrum Keizerslanden/Steenbrugge.

Vanaf medio oktober 2008 heeft het voorontwerpbestemmingsplan voor inspraak ter inzage gelegen. Het ontwerpbestemmingsplan is ten opzichte van het voorontwerpbestemmingsplan op een aantal punten aangepast. Mede naar aanleiding van de inspraak wordt in het ontwerpbestemmingsplan een beperkte uitbreiding van de RK Begraafplaats aan de Ceintuurbaan mogelijk gemaakt.

Gedurende bovengenoemde termijn kan iedereen schriftelijk zijn zienswijze over dit ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad, t.a.v. het team Ruimtelijk Ontwerp en Beheer, Postbus 5000, 7400 GC Deventer. Het is ook mogelijk mondeling zienswijzen kenbaar te maken bij mevrouw De Jong van het team Ruimtelijk Ontwerp en Beheer, telefoon 0570 - 693914.