CyberTech versterkt toppositie in nalevingsregistratie met groot contract voor stem- en gegevensregistratie 16/04/2009 09:02

PR Newswire

AMSTERDAM, April 16 /PRNewswire/ --

- Wereldwijd opererende bank selecteert 6000 kanalen voor handelsvloerregistratie


- Overeenkomst kenmerkend voor wereldwijde groei van nalevingsregistratie

CyberTech International (http://www.cybertech-int.com), een
toonaangevende en wereldwijd opererende leverancier van geavanceerde stem- en gegevensregistratietechnologieën, heeft vandaag de ondertekening van een contract bekend gemaakt voor 6000 kanalen voor opnames van een wereldwijd bekende organisatie voor financiële dienstverlening. De overeenkomst is een afspiegeling van de mondiale trend naar volledige en transparante naleving die verder gaat dan de richtlijnen die in veel van 's werelds grootste financiële centra gelden.

De overeenkomst is een van de grootste enkelvoudige contracten voor zowel CyberTech als de totale registratiesector.

De overeenkomst vloeit voort uit een strategische beslissing van de cliënt om te kiezen voor naleving op het hoogste niveau met gebruikmaking van oplossingen die verder gaan dan de regelgeving en met een lagere cost of overall ownership. Op grond van de overeenkomst worden de naam van de organisatie en overige voorwaarden niet gepubliceerd.

"Omdat het financiële dienstverleningsbedrijf hoge
eisen stelt aan nalevingstechnologieën en -principes aan de hand waarvan kan worden aangetoond dat waarde en stabiliteit gewaarborgd zijn, zijn wij er trots op dat deze bank ons heeft gekozen als trusted serviceprovider voor nalevingsregistratie," verklaarde Paul Manyweathers, Director Global Business Development. "Als bedrijf dat behoort tot de zeer kleine groep fabrikanten die een wereldwijde installatie en ondersteuning van stemregistratie-oplossingen kan behappen, heeft CyberTech aantoonbare ervaring in het leveren van kosteneffectieve oplossingen voor de financiële sector.

Dit strategisch belangrijke contract is een erkenning van die status, en daar zijn we blij mee."

Doorslaggevende factoren die in CyberTechs voordeel wogen tijdens het evaluatieproces waren ondermeer: lagere total cost of ownership, flexibiliteit en een aanzienlijk snellere implementatie. Terwijl het bij dergelijke installaties gewoonlijk maanden duurt voordat zij gecompleteerd en geïnstalleerd zijn, implementeert Cybertech deze in minder dan vier weken. CyberTechs nalevingsregistratie levert de meest geavanceerde, veiligste en meest gebruikersvriendelijke oplossingen die er op de markt verkrijgbaar zijn.

Deze zijn beter dan de eisen die de regelgeving er aan stelt, omdat zij gesprekken betrouwbaar opnemen, de gesprekken opslaan en tegelijkertijd de hoogstbeveiligde IT-netwerkinfrastructuur van de cliënt versterken.

Informatie over CyberTech

CyberTech International bekleedt een toppositie in de stemregistratie- en communicatie-opnamesector, met wereldwijde activiteiten en kantoren in Europa, Azië, het Midden-Oosten en Noord- en Zuid-Amerika. Cybertech behoort tot de snelstgroeiende datacommunicatieleveranciers en wordt gewaardeerd om zijn innovatieve stemregistratie- en controle-applicaties. Met producten en diensten die de efficiëntie van het vastleggen, opslaan, vinden en weergeven van stem-, radio- en datacommunicatie verhogen, biedt CyberTech een reeks innovatieve technologieën waarmee organisaties prestaties op het hoogste niveau kunnen leveren, en die bovendien quality assurance en bescherming tegen aansprakelijkstelling bieden. Daarbij worden bestaande bedrijfsprocessen ondersteund. Zie