FloraHolland


FloraHolland Aalsmeer bouwt stallingen voor brommers, scooters en motoren

AALSMEER (19 april 2009) - Reist u per scooter, brommer of motor naar FloraHolland Aalsmeer? Dan hoeft u uw voertuig voortaan niet langer ín het veilingcomplex te parkeren. Onlangs heeft de veiling twee speciale stallingen voor gemotoriseerde tweewielers gebouwd bij het gebouw op locatie Centrum. De ideale plek om uw voertuig zonder kosten veilig en droog te stallen. U vindt de stallingen aan de noordkant (bij locatie 019) en aan de westkant (bij locatie 006) van het gebouw op Centrum. Op termijn breidt FloraHolland Aalsmeer het aantal stallingen uit.

Beperking uitlaatgassen

Met de bouw van deze stallingen neemt FloraHolland Aalsmeer een nieuwe stap richting een veiling zonder gemotoriseerd vervoer. Na de beperking van autoverkeer is het binnenkort ook niet langer toegestaan om per brommer, scooter of motor binnen de veiling te komen. Het is van belang dat er zo min mogelijk gemotoriseerd vervoer op de werkvloer komt. Door de uitstoot en stank van uitlaatgassen te beperken, verbetert het werkklimaat voor alle gebruikers van de veilinggebouwen. Dat is nodig vanwege de wetgeving van de overheid op het gebied van brandveiligheid, ARBO en milieu. Bovendien wordt de veiling er voor ú en voor ons veiliger door.

Stalling gebruiken

Wilt u meewerken aan een schone veiling, dan bent u van harte welkom om de stalling te gebruiken. Dat kan door een sleutel aan te vragen bij het Aalsmeer Servicepunt via telefoonnummer 0297-397000. U betaalt eenmalig een borg van EUR 25,00. Wanneer u de sleutel inlevert, krijgt u deze bijdrage weer terug.