Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

BEDENK een leuke activiteit in jouw deelgemeente

Vul het aanvraagformulier in en stuur het in vóór 15 mei!

Voor 2009 is er vanuit de deelgemeente IJsselmonde en YOUR WORLD (Jongerenhoofdstad) extra geld beschikbaar voor activiteiten die door jongeren worden bedacht en uitgevoerd.

Ben je tussen de 12 en 27 jaar en wil je een activiteit in jouw buurt of wijk organiseren dan maak je grote kans op een bijdrage van maximaal 2.500,--.

Bedenk een activiteit in jouw buurt of wijk in de deelgemeente IJsselmonde. Het moet gaan om een activiteit voor, door en met jongeren.

- voor jongeren: de activiteit moet jongeren aanspreken
- door jongeren: de activiteit moet door jongeren bedacht zijn (door jullie dus)

- met jongeren: de activiteit moet met jongeren worden uitgevoerd; jullie moeten de activiteit dus met elkaar uitvoeren. Dit mag met hulp van jongerenwerkers, welzijnswerkers of anderen.

Alle aanvragen worden beoordeeld door de deelgemeente samen met jongeren. YOUR WORLD en de deelgemeente hanteren de volgende uitgangspunten:
Zoals gezegd, je bent tussen de 12 en 27 jaar. Het gaat activiteiten: dit kunnen allerlei soorten activiteiten zijn (binnen of buiten),
zowel op sportief, muzikaal als creatief gebied. Het gaat niet om fysieke voorzieningen zoals het aanleggen van een
speelvoorziening, voetbalveldje etc. Per aanvraag (voor 1 of meer activiteiten) is maximaal 2.500,-- beschikbaar.
Aanvragen moeten worden ingediend via het jongerenaanvraagformulier
minimaal 6 weken voor de start van de activiteit. Het aanvraagformulier moet vóór 15 mei worden ingediend.

Dit kan via de mail (jos.vanheijningen@ijsselmonde.rotterdam.nl) of per post (deelgemeente IJsselmonde, t.a.v. Jos van Heijningen, Postbus 9044, 3007 AA Rotterdam)
Heb je hulp nodig bij het invullen van het formulier of heb je vragen, neem dan contact op met Jos van Heijningen, projectleider YOUR WORLD IJSSELMONDE van de deelgemeente, 010 - 479 82 00. Is hij niet aanwezig, vraag dan of hij je op een ander tijdstip even terug belt. Uiteraard kan je hem ook mailen (zie vorige punt).

De deelgemeente en YOUR WORLD hopen dat jullie deze kans pakken om te laten zien dat jullie talent hebben. Daar zijn wij namelijk van overtuigd!