Gemeente Westvoorne


Hoe ziet Westvoorne er over 10 jaar uit?

Het woord is aan u.

De toekomstvisie bepaalt de koers van onze gemeente en heeft voor u als inwoner en/of ondernemer direct invloed op uw leef- of werkomgeving.

Zon koersbepaling kan voor u gevolgen hebben en ook mogelijkheden bieden. Daar moet u als inwoner of ondernemer van Westvoorne uitgebreid over mee kunnen praten. De gemeente heeft daarom een interactief traject ontwikkeld. Wij willen graag weten hoe u denkt over de toekomst van Westvoorne. Wat is uw mening over wonen, werk, recreatie enz.

Door met u in gesprek te gaan krijgen we een duidelijk beeld wat voor een gemeente Westvoorne is en wil zijn. Wij vragen u om uw mening en nodigen u daarom van harte uit voor één van onderstaande debatavonden:


* Maandag 20 april voor de inwoners van Rockanje Tijd: 19.00 uur tot 22.30 uur Locatie:
Badhotel Rockanje aan Zee, Tweede Slag 1 in Rockanje.
* Woensdag 22 april voor de inwoners van Tinte en Oostvoorne Tijd: 19.00 uur tot 22.30 uur Locatie:
Hotel t Wapen van Marion, Zeeweg 60 in Oostvoorne
* Specifiek voor de jongeren is er een debatavond op 23 april Tijd: 19.30 uur tot 21.30 uur Locatie: De Pit van Stichting Push, Dorpsweg 12 in Rockanje

U kunt deelnemen aan de debatavond door het invullen van het formulier.

Om u volledig te laten meepraten, is het aantal deelnemers per debatavond beperkt. Na ontvangst van de aanmeldingsformulieren wordt de deelnemerslijst vastgesteld. Indien het aantal aanmeldingen te groot is wordt een selectie toegepast. U ontvangt een (digitale) bevestiging van deelname.