Gemeente Bussum

Exposities in Wijzer

Nog tot 27 april is de expositie van Jacqueline Comello te bezichtigen.

Jacqueline schildert al sinds haar zesde met olieverf op linnen. Een passie die haar niet meer heeft losgelaten. Aan de Leuwenburgh Academie in Amsterdam heeft ze de opleiding Tekenen en Schilderen gevolgd om haar lesbevoegd te halen. Daarnaast heeft ze zich over de jaren bekwaamd in olieverf, maar de laatste jaren werkt ze veel met acrylverf en gemengde technieken.

Mantelzorg in Beeld

Van 28 april tot 29 mei is de expositie Mantelzorg in Beeld. In opdracht van de gemeenten Bussum, Naarden en de provincie Noord-Holland zijn foto's gemaakt over verschillende zorgsituaties. Daarnaast zijn er ook foto's te zien van Mezzo; de landelijke organisatie voor mantelzorgers.

Drawing her Story

Van 30 mei t/m 19 juni is de expositie Drawing her Story te zien.

Stichting NIKA werkt momenteel samen met de Gemeente Bussum aan een project getiteld Drawing her Story. Bij dit project tekenen Nederlandse en allochtone vrouwen onder leiding van een kunstenaar 10 lessen lang hun levens en verhalen

Het betreft circa vijftien tekeningen, verschillend in grootte. Bij de expositie hoort een boekje / catalogus over het project.

Wonen, welzijn en zorg

Deze exposities zijn te bewonderen zijn te bezichtigen in Wijzer, dé plek voor advies, informatie en ondersteuning op het gebied van wonen, welzijn zorg. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 13:00 uur. Adres: Landstraat 80, 1401 ES Bussum. Telefoonnummer (035) 692 85 30.