Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Bergen op Zoom, 16-04-2009

Bergenaar dringt woning ex-schoonouders in Steenbergen binnen

STEENBERGEN: De politie heeft woensdagmiddag rond 14.00 uur een 38-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden. Hij drong de woning van de vader en moeder van zijn ex-vriendin binnen en wilde niet
vertrekken toen het echtpaar daarom nadrukkelijk vroeg. De Bergenaar was op zoek naar zijn ex en kinderen. Hij pakte zijn ex-schoonmoeder in haar nek waaraan zij een pijnlijke plek overhield. De Bergenaar is ingesloten op het bureau.

Politie arresteert verdachte van inbraak bij garagebedrijf Roosendaal

ROOSENDAAL: In de buurt van een garagebedrijf aan de Bredaseweg is woensdagavond rond 23.30 uur een 31-jarige inwoner van Dordrecht aangehouden. Agenten gingen ter plaatse na een alarmmelding en troffen een onbekende auto aan nabij op het bedrijfsterrein. Even later zagen ze de verdachte die geen goed verhaal had over waarom hij daar was. De onbekende auto stond op zijn naam. De Dordtenaar is op verdenking van inbraak meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek. Het is niet duidelijk of hij daadwerkelijk goederen heeft gestolen.

Pool gaat door het lint en pleegt vernielingen in Zevenbergschen Hoek

ZEVENBERGSCHEN HOEK: Een 24-jarige man uit Polen is vrijdagmorgen kort na 02.30 uur aangehouden wegens vernieling. De man vernielde enkele winkelruiten en geparkeerde auto's in de Hoofdstraat. De man, die totaal door het lint was gegaan, was lichtgewond en moest naar het ziekenhuis in Breda. Waarom hij de vernielingen heeft gepleegd, is niet duidelijk. Hij is ingesloten op het bureau. De man heeft daar verklaard dat hij psychische problemen heeft.

Roosendaler vernielt ruit bij ex-vriendin

ROOSENDAAL: De politie heeft donderdagmiddag kort na 12.00 uur een 27-jarige man uit Roosendaal aangehouden. Hij wordt ervan verdacht eerder op de morgen bij de woning van zijn ex-vriendin in de wijk Kalsdonk een raam te hebben vernield. Er zouden nog diverse spullen van hem in de woning staan en daarover ontstond ruzie. Ook zou hij zijn ex bedreigd hebben. De vrouw belde hevig overstuur de politie. De agressieve Roosendaler is ingesloten op het bureau.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 16-04-2009 16:11 | © Regio Midden en West Brabant |