Politie Hollands Midden

Sassenheim Botsing A44 veroorzaakt verkeersstremming

Vier personenauto's waren woensdag 15 april, rond 16.40 uur, betrokken bij een verkeersongeval op de rijksweg A44 richting Amsterdam. Het ongeluk gebeurde nadat een 56-jarige bestuurder uit Amsterdam moest remmen voor een file, waarop zijn achterligger, een 53-jarige bestuurder uit Marken op hem botste. Door de botsing raakte de voorste auto de vangrail en kwam het voertuig op de kop tot stilstand. De achterliggende auto raakte ook nog twee andere auto's.

De rijbaan richting Amsterdam werd afgesloten tot 18.30 uur vanwege het sporenonderzoek van de verkeersdienst en het schoonmaken van het wegdek. De afsluiting zorgde voor veel stremming. De politie is volop aanwezig geweest om het verkeer in goede banen te leiden.

Leiden Zaak Oppenheimstraat in opsporingsprogramma's

De politie Hollands Midden vraagt in de opsporingsprogramma's 'Opsporing Verzocht' en 'Team West' van de regionale Omroep West op dinsdag 21 april aandacht voor het misdrijf aan de Oppenheimstraat. Donderdag 18 december werd rond 14.00 uur in een woning de 69 jarige bewoner dood aangetroffen. In de uitzendingen worden foto's van vermiste schilderijen getoond. Kijkers die informatie hebben worden gevraagd te reageren via 071 - 5249039.

Opsporing Verzocht wordt vanavond uitgezonden op Nederland 1 van 21.50 tot 22.25 uur. Het programma wordt woensdag herhaald op Nederland 2 vanaf 13.15 uur. Ook is er de mogelijkheid om via Internet te kijken via www.opsporingverzocht.avro.nl

Team West is iedere dinsdag te zien op RTV West om 17.42 uur en wordt om de twee uur herhaald tot 22.42 uur en vervolgens om 23.42 uur. De uitzending wordt de dag erna op woensdag herhaald om 06.00 en 11.00 uur. Heb je een onderwerp gemist of wil je een onderwerp nog eens goed nakijken, kijk dan op de website www.teamwest.nl.

Alphen aan den Rijn Gewapende overval

Een 76-jarige vrouw werd op woensdag 15 april rond 21.00 uur in haar woning (straatnaam wordt niet bekend gemaakt) overvallen. Er werd op het raam van haar woning gebonkt. Nadat de vrouw de voordeur had geopend, werd zij door een man bedreigd, de man drong hierbij de woning van het slachtoffer binnen. Uiteindelijk verliet de verdachte de woning. Het slachtoffer ontdekte dat haar portemonnee verdwenen was. De politie doet verder onderzoek naar de overval.

--- einde berichten ---