Politie Limburg-Zuid

Zwakbegaafde man vermist in Maastricht

De politie is op zoek naar de 63-jarige Henri Joseph Johannes COORENS.

De man hoort thuis in Huize Maasveld te Maastricht en is daar gedwongen opgenomen in verband met een verstandelijke beperking. Hij verliet op dinsdag 14 april omstreeks 13.00 uur het terrein aan de Maasvelderweg en is sindsdien spoorloos.

Het is niet de eerste keer dat de heer Coorens is weggelopen. Meestal keert hij na enkele uren vanzelf terug, maar dit keer is dat niet het geval. Van hem is bekend dat hij niet gevonden wil worden en dat hij zich verstopt zodra hij iemand ziet. Hij springt achter struiken en desnoods over prikkeldraad.
Als mensen iemand zien die dit gedrag vertoont worden ze verzocht dit door te geven aan de politie. Tevens worden mensen die de heer Coorens na dinsdag 14 april '09 te 13.00 uur nog hebben gezien, of die iets kunnen vertellen over diens huidige verblijfplaats, opgeroepen om contact op te nemen met de politie, tel. 0900 - 8844.

Het signalement van Coorens is:
Leeftijd 66 jaar, normaal postuur, grijze haren, blanke huidskleur Kleding: bruine lange pantalon, groene trui en een oranje / rode jack.

16-04-2009, Maastricht