Ingezonden persbericht


Finext eerste SAP Special Expertise Partner voor Enterprise Performance Management in Nederland

Op het VNSG congres te Maastricht is Finext door SAP benoemd tot Special Expertise Partner op het gebied van Enterprise Performance Management. Met deze benoeming is Finext de eerste en enige partij in Nederland die zich Special Expertise Partner mag noemen op dit gebied.

Expertise partnerships worden toegekend aan partners die zich hebben gespecialiseerd in een bepaalde oplossing. Zij spreken de taal, kennen de relevante bedrijfsprocessen en hebben ervaring met de SAP oplossingen voor deze expertise.

Erast Wortel, Alliance Manager bij SAP: "Wij krijgen zeer goede feedback van onze klanten over de dienstverlening van Finext die is ontstaan door de specifieke kennis en ervaring op het gebied van Business Planning en Consolidatie. De focus van Finext op Enterprise Performance Management sluit naadloos aan op de producten van SAP."

'Wij zijn trots op deze benoeming, het is een erkenning van het uitstekende trackrecord dat wij hebben opgebouwd." vertelt Benno van Ingen, senior SAP-consultant bij Finext. "Bovendien is de benoeming voor onze klanten een bevestiging van onze onderscheidende visie op de problematiek rondom performance management, en tegelijkertijd van onze pragmatische aanpak."

Over Finext
Met 200 professionals biedt Finext advies, implementatieconsultancy, uitvoering en beheer bij een waaier van klanten: bouwbedrijven, banken, verzekeraars, energiebedrijven, telecombedrijven, zorginstellingen, overheidsorganisaties en zakelijke dienstverleners.

De dienstverlening bij klanten concentreert zich rond vier vraagstukken:
. De besturing van de organisatie

. De beheersing van de kosten

. Het creëren van transparantie

. Het managen van risico's