Ingezonden persbericht


Highlights MTV: mei 2009

Herlancering serie: Because I'm a Girl

Wat ontstaat er als een meisje in een
ontwikkelingsland haar droomproject probeert te verwezenlijken met behulp van een Nederlandse dame en een Nederlandse zangeres? Pure magie! Op 16 mei a.s. starten de herhalingen van de 6- delige serie `Because I'm a Girl' bij MTV. In deze serie zien we hoe de zangeressen Dennis, eliZe en Giovanca zich, samen met drie Nederlandse meiden, inzetten om een toekomstdroom van een meisje in een ontwikkelingsland te verwezenlijken.

Vanaf 15 mei zijn elke vrijdag om 22.10u.

Weekendbreaks (Elke zaterdag en zondag van 12:00 tot 18:10)

Paris Hilton: My New BFF In deze show gaat Paris op zoek naar een nieuwe `Best Friend Forever', want echte vrienden waar je op kunt bouwen zijn nou eenmaal moeilijk te vinden. De steenrijke erfgename is bij het grote publiek vooral bekend door haar uitbundige partygedrag, haar spraakmakende bezoek aan de gevangenis en de uitgelekte sextapes op internet. In haar nieuwe show gaat ze op zoek naar een nieuwe BFF om lief en leed mee te delen, maar vooral om de trendy clubs op zijn kop te zetten.

zaterdag 02/05 & zondag 03/05

My Super Sweet 16 De verjaardag van een Nederlandse zestienjarige bestaat over het algemeen uit een slagroomtaart, vrienden en familie in een kring en met een beetje mazzel een brommer als cadeau. In de States gaat het er heel anders aan toe: daar wordt alles uit de kast getrokken om de zestienjarige een onvergetelijke verjaardag te bezorgen. In `My Super Sweet 16' volgt MTV tieners en hun ouders die zich op de ultieme `sweet sixteen party' voorbereiden.

zaterdag 09/05 & zondag 10/05
pag. 1/2





America's Best Dance Crew Deze Amerikaanse `reality dance competition' van Randy Jackson en de makers van Worls Hip Hop Championship, is de allereerste danswedstrijd voor hele dance crews in plaats van voor individuele dansers of dansparen. Top hiphop teams strijden in LA voor de eer, de cash en een internationaal contract.

zaterdag 16/05 & zondag 17/05

Room Raiders (nieuwe afleveringen!!) Van vieze onderbroeken tot kinky speeltjes. De kandidaten van Room Raiders kunnen het maar beter goed verbergen voor dat de ware 'to be' binnen loopt. In Room Raiders draait het allemaal om slaapkamergeheimen. In iedere aflevering van deze datingshow, mag een deelnemer de kasten doorspitten van drie eventuele 'liefdes'. Wat de deelnemer ontdekt zal hem of haar helpen in de beslissing wie te kiezen als date voor de avond.
zaterdag 23/05 & zondag 24/05

Cribs (inclusief nieuwe afleveringen!!) De grootste villa's, de zachtste bedden, de duurste auto's en heetste jacuzzi's. En natuurlijk de hamvraag: "Where does the magic happen?" Je ziet het in MTV Cribs. Waar hangen de supersterren van de planeet uit als ze niet aan het touren zijn of in de studio zitten? Waar is hun plek waar ze echt kunnen 'chillen'? In hun joggingbroek thuis voor de buis! Intiemer dan dit krijg je de sterren niet te zien! zaterdag 30/05 & zondag 31/05

MTV World Stage (Elke vrijdag om 22:40)
Vrijdag01/05: Australia Awards
Vrijdag 08/05: tbc
Vrijdag 15/05: The Cure
Vrijdag 22/05: Kaiser Chiefs & Kid Rock
Vrijdag 29/05: tbc

pag. 2/2






---- --