Ingezonden persbericht


Gratis workshops besparen met BCD Travel online tools

UTRECHT, 16 april 2009 - BCD Travel, Nederlands marktleider op het gebied van zakenreizen, organiseert voor haar klanten gratis workshops over online reisoplossingen. De workshops tonen aan hoe bedrijven kostenefficiënt met hun zakenreizen kunnen omgaan en welke besparingen en andere voordelen de online technologieën bieden. Dit alles met het doel om organisaties zelf de controle over de beheersing van hun reiskosten te kunnen geven.

"Door tijdwinst én besparingen te garandere
n, tonen online reisoplossingen meer dan ooit hun meerwaarde aan", licht Peter Buis van BCD Travel toe. "Bedrijven krijgen toegang tot snelle en efficiënte online oplossingen en kunnen tegelijkertijd vertrouwen op de vakkundigheid van een professionele en kwalitatief goede zakenreisorganisatie. De kloof tussen nieuwe technologieën en gebruikers is vaak te groot. Het aanbieden van de gratis workshops moet het bedrijven gemakkelijk maken om te kiezen voor een online oplossing en na aanschaf het gebruik, oftewel de adoptie, te optimaliseren."

Het gebruik van een online booking tool is niet afhankelijk van het reisgedrag van een bedrijf. Voor elk type organisatie en van elke grootte heeft BCD Travel een online oplossing. Van een tool voor eenvoudige boekingen van vluchten (inclusief prijsvechters) tot de meest geavanceerde oplossing; een tool geheel op maat ingericht naar de wens en het reisbeleid van een specifiek bedrijf.

De gratis workshops richten zich op bedrijven die willen kennismaken met de mogelijkheden van online booking tools en bedrijven die het gebruik van een tool willen verhogen. Meer informatie is terug te vinden op www.besparenmetbcdtravel.nl.


---

Over BCD Travel
BCD Travel is de Nederlandse marktleider in zakenreismanagement. Zij is leverancier in wereldwijde reislogistiek, en zorgt er door het stroomlijnen en vereenvoudigen van het totale reisproces voor dat haar klanten maximaal besparen op de kosten voor het zakelijk reizen. Wij helpen ondernemingen in het navigeren door het complexe zakenreislandschap met vele producten, diensten en leveranciers. BCD Travel opereert in 90 landen op vijf continenten en heeft een totaal verkoopvolume van 14 miljard US Dollars en een gecombineerd aantal arbeidskrachten wereldwijd van meer dan 13.000. Kijk voor meer informatie op www.bcdtravel.nl

Over BCD Holdings
BCD Holdings N.V. is een familiebedrijf, in 1975 opgericht door de heer John Fentener van Vlissingen en marktleider in de reisindustrie. BCD Holdings bestaat uit: BCD Travel (zakenreizen), Park 'N Fly (parkeren nabij luchthavens), TRX (reistechnologie) en Airtrade (toeristische reizen). Het bedrijf is actief in meer dan 90 landen met ongeveer 15.000 medewerkers en een omzet, inclusief franchising, van U.S.$ 15,6 miljard. Voor meer informatie: www.bcd-nv.com



Ingezonden persbericht