Ingezonden persbericht


Cadenza Codeax Release populair

Geachte relatie,

Wat aan de late kant de release populair van week 13 met de volgende aanbevelingen:

Ladysmith Black Mambazo: Live!
HUDV 7149 DVD
LadySmith Black Mambazo heeft vooral live een reputatie vanwege het kunnen meeslepen van het publiek in de muziek. Op deze DVD komt dat heel mooi naar voren.

Gareth Williams Power Trio: Shock!
AKD 326
Gareth Williams weet hoe de toetsen beroerd dienen te worden. Met Laurence Cottle op bas en Ian Thomas op drums brengt Williams eigen werk, vooral op de traditionele jazzleest geschoeid.

Martin Cornel: Moriah
MTGCD 85448
Speciale aanbeveling deze week is de CD van Martin Cornel, die hiervoor slechts enkele EP's heeft uitgegeven. Met zijn originele stijl, die wel doet denken aan Radiohead in de hoogtijdagen, boeit hij met eigen werk, dat zich kan meten met vele groten uit de pop. Het beluisteren waard voor de alternatieve popliefhebber!

Susi Hyldgaard: It's Love we need
YEB 77102
Zangeres en pianiste Susi Hyldgaard laat zich op dit album begeleiden door de NDR Bigband, waardoor naast de rustige met piano begeleide nummers een deel met uptempo tracks de revue passeert. De prettige stem van Hyldgaard blijft hangen.

Verder verschenen:
Een nieuw ijzersterk album van Renaud Garcia-Fons. Louisa Bey is een ondergewaardeerd vocaliste, maar alles kan veranderen.

Tot zover deze info,