Ingezonden persbericht


Persbericht - 16 april 2009

Reizigers stemmen in finalerondes Reisawards 2009

Nijmegen, 16 april 2009 - Twee weken lang konden bezoekers van de populaire reissite Wereldwijzer Reisforums hun favorieten nomineren voor de Reisawards 2009. De meest genomineerden staan nu twee weken lang in de finalerondes voor de felbegeerde Werelwijzer Reisawards. Wanneer je je stem uitbrengt in de finalerondes maak je kans op 2 gratis vliegtickets.

Nu de finalisten van de Werelwijzer Reisawards 2009 bekend zijn kun je stemmen in de finalerondes. De winnaars van de Reisawards 2009 mogen voor 2.000 euro gratis adverteren op de drukbezochte reissite Wereldwijzer Reisforums.

Finalisten Beste Camping 2009

* Camping Ca'Savio, Venetië, Italië

* Camping L'Ametlla Village Platja, L'Ametlla de Mar, Spanje
* Camping La Roubine, Vallon Pont d'Arc, Frankrijk
* Camping Las Dunas, Costa Brava, Spanje

* Camping Mareblu, Cecina, Italië

Finalisten Beste Hotel 2009

* Aegean Dream Resort, Turgutreis, Turkije
* Oriental Kwai Resort, Kanchanaburi, Thailand
* Riu Bachata, Puerto Plata, Dominicaanse Republiek

Finalisten Beste Online Reisbureau 2009

* 333 Travel

* Corendon

* D-reizen

* Sunweb

* World Ticket Center

Finalisten Beste Taalreis Organisatie 2009

* EF (Education First)

* Plus Taalreizen

Finalisten Beste Vliegmaatschappij 2009

* Cathay Pacific

* Emirates

* KLM

* Singapore Air

* Transavia

Finalisten Favoriete Reisbestemming 2009

* Australië

* Indonesië

* Spanje

* Thailand

* Turkije

Finalisten Favoriete Stedentrip Besteming 2009

* Barcelona

* New York

* Praag

* Rome

* Stockholm

Ga naar www.wereldwijzer.nl/reisawards om je stem uit te brengen. Je maakt dan automatisch kans op 2 gratis vliegtickets ter waarde van 500 euro elk, aangeboden door World Ticket Center. Ook verloot Werelwijzer 3 VIP accounts, waarmee je meer mogelijkheden krijgt op de reissite Wereldwijzer Reisforums. Stemmen is mogelijk t/m 24 april!

Over Wereldwijzer Reisforums
De website Wereldwijzer Reisforums is een interactief online reisplatform waar reizigers elkaar ontmoeten, met elkaar discussiëren en tips uitwisselen. Al meer dan 110.000 reizigers en vakantiegangers hebben zich aangemeld bij Wereldwijzer Reisforums. De site is op overzichtelijke wijze onderverdeeld in meer dan 50 landen, thema's en de diverse wereldcontinenten. Naast discussieforums is het op Wereldwijzer ook mogelijk om reisgenoten te zoeken, spulletjes te koop te zetten op de reismarkt, ervaringen over reisbestemmingen te delen, vakantiefoto's online te zetten en veel meer. De website wordt maandelijks door 200.000 Nederlanders en Vlamingen bezocht. QuaMundi Travel Media is eigenaar en exploitant van de website Wereldwijzer Reisforums.

Noot voor de redactie,