PvdA Amsterdam

Partij van de Arbeid

'Sport in Amsterdam Noord'


Datum: Donderdag 16 April '09

Tijd: 20.00-22.00

Locatie: Buurthuis Emir Sultan

Info: Klaas Loef

Tel: 06 25 42 46 78

De Partij van de Arbeid vindt sport zeer belangrijk voor Amsterdam-Noord.
Sport betekent veel voor de sporter: plezier, gezondheid, sociale contacten en draagt ook bij aan de leefbaarheid van Amsterdam-Noord; integratie, emancipatie, sociale cohesie, waarden en normen.

Maar sport is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld door fysieke beperkingen of onbekendheid en ongemak met het verenigingsleven.
Veel mensen zijn te druk om regelmatig te sporten. Anderen willen wel, maar dan niet (meer) in competitief verband. Al deze mensen kunnen van sport genieten, als het aanbod beter aansluit op hun vraag.

De PvdA in Amsterdam-Noord organiseert daarom voor alle sportverenigingen, organisaties, scholen, vrijwilligers en andere belangstellenden op donderdag 16 april 2009 een bijeenkomst met als thema: "Sport in Amsterdam-Noord".

Dag: Donderdag 16 april 2009
Tijdstip: 20.00 uur - 22.00 uur
Waar: Buurthuis Emir Sultan
Spelderholt 167
1025 BM Amsterdam

Wij nodigen u van harte uit om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn om met ons na te denken over hoe we meer mensen, zowel jong als oud, aan het sporten krijgen. Daarnaast willen we inventariseren welke vragen de sportverenigingen in Noord voor de PvdA hebben. Het definitieve programma voor deze avond ontvangt u begin april.

Met vriendelijke groet,

Klaas Loef (06 25 42 46 78)
Abdelhak Belkasmi (06 26 95 83 42)

Om een beeld te krijgen van het aantal personen dat aanwezig zal zijn, verzoeken wij u zich aan te melden. Dit kan door een email te sturen naar abdelhakbelkasmi@hotmail.com, k.loef@hetnet.nl of te bellen met bovenstaande telefoonnummers